Filippo Fortis/launchmetrics.com/spotlight

3 τρόποι για να κάνεις χαμηλή αλογοουρά τώρα το καλοκαίρι

Εάν θέλεις ένα χτένισμα για super cool εμφανίσεις, η αλογουρά είναι κλειδί που ψάχνεις!

Η αλογοουρά είναι το χτένισμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όχι μόνο στις bad hair days σου (τις ημέρες που δεν έχεις προλάβει να λουστείς), αλλά και τις ημέρες που ο υδράργυρος θα έχει πιάσει κόκκινο.

Θέλεις να είσαι cool, άνετη και πάνω απ’ όλα δροσερή; Οι ponytails είναι το χτένισμα που θα κάνει ακόμη πιο wow την εμφάνισή σου. Υπάρχουν οι high, οι messy αλογοουρές αλλά οι πιο εύκολες είναι οι low ή οι χαμηλές. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, αρκεί να πιάσεις τα μαλλιά σου χαμηλά πίσω.

Για extra styling, το μόνο που θα χρειαστείς είναι μερικές κορδέλες, hair clips ακόμη και μικρά υφάσματα που μπορεί να έχουν περισσέψει από ένα παλιό σου ρούχο.
Κρατάς σημειώσεις;

Romantic ponytail

Zimmermann-clp-F23-048.jpg


Για να στολίσεις την χαμηλή αλογοουρά σου και να μην την αφήσεις σκέτη με το λαστιχάκι με το οποίο θα την δέσεις, μπορείς να την στολίσεις με μία όμορφη κορδέλα στο αγαπημένο σου χρώμα. Κάνεις και έναν ωραίο φιόγκο… και είσαι έτοιμη!

Stylish ponytail

ponytail.jpg


Για extra τσαχπινιά μπορείς να επιλέξεις να κάνεις μικρά baby braids, ενώ αν σου έχουν περισσέψει διάφορα υφάσματα-κορδέλες με έντονα prints, μπορείς να τα δέσεις στα μαλλιά σου και να απογειώσεις το τελικό σου look.

Sparkle ponytail

Biagiotti-bty-PO-F21-002.jpg


Τα hair clips θα κάνουν την βαρετή αλογοουρά σου να λάμπει από μακριά. Αυτό το hair look μπορείς να το επιλέξεις για τις βραδινές σου εξόδους το weekend. Τι λες; Δεν είναι φανταστικό;

2 DIY κρέμες σώματος που θα φτιάξεις με υλικά που έχεις στο σπίτι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved