Η Ariana Grande έκανε το πιο wow μακιγιάζ- Tο fairycore ήρθε για να μείνει

H δημοφιλής τραγουδίστρια μας δίνει για μια ακόμη φορά inspo σε θέματα ομορφιάς.

Η Ariana Grande είναι αναμφίβολα μια από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες της γενιάς της. Η 29χρονη pop star έχει το δικό της φανατικό κοινό το οποίο την στηρίζει έμπρακτα και εμπνέεται συχνά από εκείνη σε θέματα στυλ και ομορφιάς.

H νεαρή σταρ φημίζεται για την εμβληματική της αλογοουρά και το χαρακτηριστικό της winged eyeliner. Τόσο για τις επίσημες αλλά και τις on stage εμφανίσεις της, ο προσωπικός της μακιγιέρ, Michael Anthony δημιουργεί το signature look με το οποίο την έχουμε ταυτίσει όλα αυτά τα χρόνια.

H Ariana Grande υιοθέτησε το πιο παραμυθένιο μακιγιάζ

Η Ariana έχει αλλάξει εδώ και αρκετό καιρό το χρώμα των μαλλιών της αποκτώντας ένα ανοιχτό ξανθό το οποίο της ταιριάζει πολύ.

https://www.instagram.com/p/Cq3dtcTPNIp

Είναι γνωστό πως η Grande δεν φοβάται να πειραματιστεί με την εικόνα της και τολμά να δοκιμάζει πρώτη όλα τα μεγάλα trends. Πριν λίγες ημέρες η τραγουδίστρια υιοθέτησε το fairycore trend, μια τάση μακιγιάζ με νεραϊδένια επιρροή που σε μεταφέρει σε έναν παραμυθένιο κόσμο.

Ο μακιγιέρ της χρησιμοποίησε φτερά πεταλούδας από διάφανο υλικό και τα τοποθέτησε στο κινητό βλέφαρο (συγκεκριμένα κάτω από τα φρύδια), δημιουργώντας το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ.

Τo συγκεκριμένο look έγινε για τις ανάγκες της φωτογράφισης για την νέα συλλογή του beauty brand της τραγουδίστριας ωστόσο μπορείς άνετα να το τολμήσεις για μια πιο ιδιαίτερη περίσταση.

Yesss! Η Ariana Grande ετοιμάζει το δικό της beauty brand και ιδού οι αποδείξεις

Πηγή κεντρικής: arianagrande

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved