Yesss! Η Ariana Grande ετοιμάζει το δικό της beauty brand και ιδού οι αποδείξεις

Hell, yeah! Θα μπορείς να αγοράζεις προϊόντα ομορφιάς από την Ari!

Ολοένα και περισσότεροι celebrities, κυρίως τραγουδιστές και τραγουδίστριες, δείχνουν το τελευταίο διάστημα την αγάπη τους για τον χώρο της ομορφιάς. Όχι απλά τη δείχνουν, αλλά… φτάνουν και στο σημείο να δημιουργήσουν το δικό τους beauty brand.

Μετά τον Harry Styles, την Kylie Jenner, τη Rihanna και τη Selena Gomez, λοιπόν, που έχουν brand ομορφιάς, έρχεται στη λίστα να προστεθεί και η Ariana Grande.

Tendril braids: Η Ariana Grande υιοθέτησε το μεγαλύτερο hair trend του TikTok

Η Ariana Grande θα λανσάρει το δικό της beauty brand

Ήταν στις αρχές Ιουνίου όταν άρχισε να κυκλοφορεί η είδηση ότι η Ariana Grande ετοιμάζεται να κάνει… ντου στον χώρο της ομορφιάς. Πληροφορίες του Trendmood έλεγαν τότε ότι η pop τραγουδίστρια έχει καταθέσει ένα εμπορικό σήμα προκειμένου να δημιουργήσει τη δική της σειρά προϊόντων ομορφιάς.

Τα νέα τώρα… είναι ακόμα πιο σπαρταριστά. Οι fans της Ariana ανακάλυψαν ένα Instagram account με την ονομασία r.e.m. beauty (πάτα εδώ για να το δεις), το οποίο περιλαμβάνει ένα ομώνυμο link, που οδηγεί σε μια ιστοσελίδα.

https://www.instagram.com/p/CTAGneinyQt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η σελίδα αυτή έχει περισσότερους από 115.000 followers και ένα post, ενώ ο διαδικτυακός ιστότοπος δείχνει το όνομα του brand και ζητά μονάχα το mail όποιου συνδεθεί.

Οι τελευταίες πληροφορίες για το brand και τα προϊόντα που θα περιλαμβάνει

Σύμφωνα με το E!News, το logo r.e.m. Beauty εμφανίστηκε πρόσφατα στo Billoboard της Times Square της Νέας Υόρκης και ένας πολύ στενός φίλος της Grande μοιράστηκε μια φωτογραφία του συμβάντος αυτού σε Insta Story την περασμένη εβδομάδα.



Οι πληροφορίες, πάντως, λένε πως η Ariana Grande έχει ήδη καταθέσει τα χαρτιά για το όνομα και τον σχεδιασμό του brand, το οποίο θα περιλαμβάνει concealers, σκιές ματιών, προϊόντα χειλιών, extensions για τα μαλλιά και πολλά ακόμη items.

Μην πας πουθενά! Σου έχω κι άλλα news στην gallery! Για… check!

Photos: @arianagrande

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved