Ο stalker της Ariana Grande ξαναχτύπησε - Η νέα εισβολή στο σπίτι της

Η τραγουδίστρια περνά δύσκολες ώρες μετά τη δεύτερη επίθεση στο σπίτι της.

Ο stalker της Ariana Grande ξαναεμφανίστηκε για να σκορπίσει τον απόλυτο τρόμο. Ο εμμονικός fan της τραγουδίστριας εισέβαλε στο σπίτι της στο Montecito, ανήμερα των 29ων γενεθλίων της, σύμφωνα πάντα με το TMZ. Ο Aharon Brown ο οποίος έχει παραβιάσει επανειλημμένα τις εντολές περιορισμού της Grande στο παρελθόν, συνελήφθη την Κυριακή αφού εισέβαλε στο σπίτι της τραγουδίστριας όσο εκείνη έλειπε.

«Φοβάμαι ότι απουσία περιοριστικού διατάγματος, ο κύριος Brown θα συνεχίσει να έρχεται στο σπίτι μου και να επιχειρήσει να βλάψει σωματικά ή να δολοφονήσει εμένα ή μέλη της οικογένειάς μου», είχε αναφέρει το 2021 η τραγουδίστρια στο δικαστήριο. Ο Brown φέρεται να παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα, εισβάλλοντας ξανά στο σπίτι της Grande. Ο Brown κατηγορήθηκε για καταδίωξη, διάρρηξη, καταστροφή γραμμών ηλεκτρικού ρεύματος, παράβαση δικαστικής απόφασης και κωλυσιεργία, για τα οποία δήλωσε αθώος. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση.

Η Ariana Grande έγινε... Britney Spears - Η αντιγραφή του iconic 90's look στο The Voice

https://www.instagram.com/p/CX9apWxPeR8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η εισβολή στο σπίτι της Ariana Grande

Η Αriana Grande ήρθε αντιμέτωπη το 2021 με έναν άνδρα που την παρενοχλούσε για επτά μήνες. Η κατάσταση κλιμακώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ο εμμονικός θαυμαστής πλησίασε την ομάδα ασφαλείας της στο σπίτι της στο Los Angeles, κρατώντας ένα μεγάλο κυνηγετικό μαχαίρι.

O άγνωστος άνδρας έγινε εξαιρετικά επιθετικός όταν του ζήτησαν να φύγει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ούρλιαζε πως θα σκοτώσει την τραγουδίστρια και διέφυγε πεζός μετά την κλήση της αστυνομίας, αλλά σύντομα συνελήφθη. Κατηγορήθηκε για δύο κακουργήματα και ο δικηγόρος της τραγουδίστριας εξακολουθεί να πιέζει για περιοριστικά μέτρα, σε περίπτωση που ο άνδρας αποφυλακιστεί. Η Ariana Grande είχε δηλώσει στο δικαστήριο: «Φοβάμαι για την ασφάλειά μου και την ασφάλεια της οικογένειάς μου».



Πηγή κεντρικής: Arianagrande

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ariana Grande είχε γενέθλια και αποφάσισε να γυρίσει τους fans της πολλά χρόνια πίσω

Do it like Ariana Grande - 7 bra tops που θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved