Η Ariana Grande είχε γενέθλια και αποφάσισε να γυρίσει τους fans της πολλά χρόνια πίσω

Η Ariana Grande μας δείχνει πώς ήταν μικρή με ένα post στο Instagram και είναι ό,τι πιο cute έχουμε δει τελευταία!

Την Κυριακή (26/6) η Ariana Grande αποφάσισε να κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και να θυμηθεί τα… παιδικά της χρόνια! Πιο συγκεκριμένα η celebrity στις 26 Ιουνίου είχε γενέθλια και μας το θύμισε με ένα αρκετά ιδιαίτερο και ξεχωριστό post. Ποιο είναι αυτό; Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που δείχνει τον εαυτό της ως παιδί.

Στο βίντεο βλέπουμε τη μικρή Ariana να κάνει μια σημαντική ερώτηση για τη δική της ταυτότητα. Η τραγουδίστρια λέει χαρακτηριστικά: «Τι νομίζεις, είμαι ο Πίτερ Παν ή κάτι τέτοιο;» αναφερόμενη στον χαρακτήρα που δεν μεγαλώνει ποτέ.

Do it like Ariana Grande - 7 bra tops που θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Η Ariana Grande είχε γενέθλια και το μοιράστηκε με τους fans της δημοσιεύοντας ένα ξεχωριστό post

Στο κλιπ, η star των Sam & Cat φορούσε ένα λευκό, κοντομάνικο πουκάμισο κάτω από ένα μαύρο σακάκι και μια ασορτί μαύρη φούστα. Μαύρη κορδέλα φορούσε στα σκούρα, καστανά μαλλιά της και ήταν ό,τι πιο cute έχουμε δει τελευταία!

Ο δύο φορές νικήτρια του βραβείου Grammy έχει σίγουρα μεγαλώσει αρκετά από τότε που τραβήχτηκε αυτό το βίντεο και ήθελε να το μοιραστεί με τους fans της αναπολώντας τον εαυτό της ως παιδί.

Η Ariana σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Άλλα νέα για την Ariana Grande; Η super star, τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει δουλέψει σε μια σειρά από τηλεοπτικές παραγωγές και έχει κυκλοφορήσει άλμπουμ όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα, θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό της Cynthia Erivo, στην κινηματογραφική ταινία «Wicked» όπου και θα υποδυθεί την Glinda.

https://www.instagram.com/tv/CfR7xmzlU4w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το τελευταίο της άλμπουμ, με τίτλο «Positions», κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020 και περιείχε τα δύο singles με τίτλους «POV» και «Save Your Tears (Remix)» που κυκλοφόρησαν πέρυσι. Το τελευταίο τραγούδι έφτασε στο νούμερο 1 στο Billboard Hot 100.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλοι μιλούν για το νέο crush της Dua Lipa και τον sexy χορό τους στη Μαδρίτη

Το snack που τρώει η Millie Bobby Brown στα γυρίσματα του «Stranger Things»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved