Όλοι μιλούν για το νέο crush της Dua Lipa και τον sexy χορό τους στη Μαδρίτη

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την Dua Lipa και τον ηθοποιό του Netflix, Aron Piper, να χορεύουν σε νυχτερινό κλαμπ.

Η Dua Lipa έδωσε μια φανταστική συναυλία στη Μαδρίτη στις αρχές του Ιουνίου, στο πλαίσιο του «Nostalgia Ultra Tour», και για αρκετές ώρες έγινε η βασίλισσα της ισπανικής πρωτεύουσας. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε αυτό που συνέβη μετά τη συναυλία!

Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες στα social media που δείχνουν την τραγουδίστρια να συνοδεύεται από τον ηθοποιό Aron Piper σε νυχτερινό κλαμπ στη Μαδρίτη και να διασκεδάζουν μέχρι το πρωί.

H Dua Lipa «ντύθηκε» Ariana Grande σε συναυλία της και οι fans αντέδρασαν

Ο Piper έγινε διάσημος μέσα από τον ρόλο του ως «Ander» στην ισπανική τηλεοπτική σειρά του Netflix, «Elite».Οι δύο καλλιτέχνες ήταν πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους και δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να αγκαλιάζονται όλο το βράδυ.



Μήπως λοιπόν μόλις ανακαλύψαμε το πιο hot ζευγάρι του καλοκαιριού; Το μέλλον θα δείξει, αφού ούτε ο 25χρονος ηθοποιός αλλά ούτε και η 26χρονη τραγουδίστρια έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση.

Ο Aron Piper είχε σχέση με το μοντέλο της Καταλονίας Jessica Goicoechea, ωστόσο οι δυο τους έχουν ακολουθήσει πλέον χωριστούς δρόμους.

https://www.instagram.com/p/CaXugTnr935/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο χωρισμός της Dua Lipa από τον Anwar Hadid

Η Dua Lipa και ο Anwar Hadid ήταν μαζί από το 2019, ωστόσο στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Σύμφωνα με τις εικασίες, το πρώην ζευγάρι οδηγήθηκε στον χωρισμό λόγω βεβαρυμένων προγραμμάτων. Μια πηγή είπε τότε στην εφημερίδα «The Sun»: «Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μία παύση τον περασμένο μήνα, καθώς το να ταξιδεύουν τόσο πολύ και να είναι χώρια αποδεικνύεται δύσκολο».

dualipa anwar1

Οι δυο τους έχουν πλέον διαγράψει όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media και έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.

Πηγή φωτογραφιών: @dualipa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Dua Lipa τώρα και στο σινεμά - Θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Argylle»

Χώρισαν η Dua Lipa και ο Anwar Hadid; Όλη η αλήθεια!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved