Oh yes! Υπάρχει ένα προϊόν που μπορεί να εξαφανίσει τα σπυράκια σου σε μόλις 1 ώρα

…και αποτελεί μέρος μίας ολόκληρης ρουτίνας κατά της ακμής που θα αλλάξει την επιδερμίδα σου, αν υποφέρεις από σπυράκια, λιπαρότητα και ατέλειες. Read all about it!

«Όχι, δεν με ενοχλεί καθόλου αυτό το σπυράκι» είναι η φράση που δεν ξεστόμισε ποτέ μία teen queenette. Ασφαλώς και μας ενοχλούν τα σπυράκια, και εννοείται πως θέλουμε να τα εξαφανίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Σε έναν τέλειο κόσμο, θα είχαμε ένα «μαγικό ραβδί» το οποίο θα μας απάλλασσε από τις ατέλειες σε χρόνο μηδέν. Ο κόσμος δυστυχώς δεν είναι τέλειος, και τέτοιο ραβδί (σχεδόν) δεν υπάρχει. Αυτό που υπάρχει ωστόσο, είναι η σειρά Vinopure της Caudalie και η νέα προσθήκη στην οικογένειά της, που λειτουργεί σαν μαγικό ραβδί και αποδεδειγμένα εξαφανίζει τα σπυράκια σε μόλις 1 ώρα. Θα σου τα πούμε όλα!

Εδώ και κάμποσα χρόνια (από το 2018), η σειρά Vinopure βρίσκεται στο πλάι μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις ατέλειες της επιδερμίδας μας. Σήμερα, αυτή η σειρά ολοκληρώνεται με ένα super καινοτόμο προϊόν για την αντιμετώπιση των τοπικών ατελειών και είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στην επιδερμίδα μας. Ετοιμάσου να καλωσορίσεις το Vinopure Salicylic Spot Solution στη ζωή σου.

Picture2.jpg

Πρόκειται για ένα μικροσκοπικό, αλλά θαυματουργό σωληνάριο, το οποίο περιέχει ένα super δραστικό «κοκτέιλ» συστατικών, που υπόσχεται να εξαφανίσει τα σπυράκια σε 1 ώρα, και το κάνει. Ποια είναι αυτά τα συστατικά και τι κάνει το κάθε ένα; Έχουμε και λέμε:

  1. 100% καθαρό και φυσικής προέλευσης υαλουρονικό οξύ

Προέρχεται από φύλλα γωλθερίας (γλωσσοδέτης, we know) και καθαρίζει τους πόρους βελτιώνοντας την υφή της επιδερμίδας.

  1. Αιθέριο έλαιο tea tree

Είναι το πλέον δραστικό συστατικό για την αντιμετώπιση των ατελειών, αφού έχει ισχυρές αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

  1. Νιασιναμίδη

Την ξέρεις και ως βιταμίνη Β3, και βρίσκεται μέσα σε αυτό το μείγμα γιατί συμβάλλει στη μείωση των διεσταλμένων πόρων και προστατεύει τον ενυδατικό φραγμό της επιδερμίδας.

Ο συνδυασμός και των τριών αυτών συστατικών, μπορεί να κάνει θαύματα για τα σπυράκια τοπικά και αρκεί μία εφαρμογή για να δεις άμεση, και ορατή διαφορά. Περίμενε όμως, δεν τελειώσαμε. Όπως είπαμε, το Vinopure Salicylic Spot Solution είναι μέρος της σειράς Vinopure, και αν σε απασχολούν τα σπυράκια θα θέλαμε να σου την ξανασυστήσουμε.

Picture1.jpg

Fun fact: Το αλουμινένιο σωληνάριο του Vinopure Salicylic Spot Solution μπορεί να ανακυκλωθεί ξανά και ξανά, ενώ είναι τόσο μικρό που μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου.

Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη σειρά για λαμπερή και υγιή επιδερμίδα, ιδανική αν υποφέρεις από λιπαρότητα και τάση για ακμή. Η σειρά περιλαμβάνει ένα απολαυστικό gel καθαρισμού, ένα purifying toner που λατρεύουμε, μια ενυδατική κρέμα για ματ αποτέλεσμα και ρύθμιση της λιπαρότητας, μία μάσκα που εξυγιαίνει και εξισορροπεί την επιδερμίδα σε 5 λεπτά, και το λατρεμένο μας star προϊόν: Τον ορό Vinopure Blemish Control Salicylic Serum.

Picture3.jpg

Είναι ένας λεπτόρρευστος ορός που μειώνει τις ατέλειες, αποφράσσει και συσφίγγει τους πόρους, ενώ βελτιώνει σημαντικά την συνολική όψη της επιδερμίδας. Αν μάλιστα χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το νέο Vinopure Salicylic Spot Solution, τότε σου λέμε με βεβαιότητα ότι θα αποχαιρετίσεις τα σπυράκια πιο άμεσα από ποτέ.

Picture4.jpg

Για να κάνεις δική σου όλη τη σειρά Vinopure της Caudalie, δεν έχεις παρά να σπεύσεις στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο ή e-φαρμακείο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved