Tο floral manicure είναι ο ωραιότερος τρόπος να υποδεχθείς την άνοιξη - 10 nail art για σένα

Η ωραιότερη τάση που αξίζει να βάλεις στα νύχια σου.

Το floral είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή prints και έχει επιστρέψει καιρό τώρα δυναμικά στο προσκήνιο. Μια ματιά στις βιτρίνες των αγαπημένων σου καταστημάτων αρκεί για να διαπιστώσεις πως είναι το μοτίβο που θα βλέπεις κυριολεκτικά παντού τη φετινή άνοιξη.

Κοριτσίστικο, νεανικό και πολύ αισιόδοξο το floral μανικιούρ αποτελεί ξανά πρόταση για κάθε κοπέλα που θέλει να ακολουθήσει την τελευταία λέξη της μόδας και τα μεγάλα trends.

Τα floral νύχια είναι το απόλυτο nail trend της φετινής άνοιξης

Tα νύχια με λουλούδια είναι ό,τι πιο επίκαιρο και cool μπορείς να ζητήσεις την επόμενη φορά που θα επισκεφθείς το nail bar της περιοχής σου. Οι επιλογές είναι ειλικρινά αμέτρητες από total floral νύχια, νύχια με αυτοκόλλητα, σχέδια ή γαλλικό μανικιούρ με floral nail art.

#Minimalnails: Αν είσαι fan της απλότητας αυτά τα 10 μανικιούρ είναι μόνο για σένα

Όσον αφορά τα χρώματα τα παστέλ (baby pink, γαλάζιο, μπανανί, φυστικί κ.ά) είναι μια υπέροχη πρόταση που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα. Την ίδια ώρα το ροζ, το λιλά, το γαλάζιο και το κίτρινο παραμένουν hot χρωματικές επιλογές.

https://www.instagram.com/p/CpLV5OyrFb5

Βρες το χρώμα και το σχήμα της αρεσκείας σου και πήγαινε προετοιμασμένη για μανικιούρ, ζητώντας το απόλυτο nail trend.

Στο video που ακολουθεί μπορείς να πάρεις ιδέες και έμπνευση για τα επόμενα μανικιούρ σου.

Στη gallery που ακολουθεί συγκέντρωσα για εσένα 10 από τα ωραιότερα floral μανικιούρ του Instagram σε baby pink απόχρωση. Εσύ ακόμη να το τολμήσεις;

Πηγή κεντρικής: phoebesummernails

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved