Fresh hair: Η Σάντυ Χατζηϊωάννου μόλις ανανέωσε κούρεμα και χρώμα μαλλιών

Η Τζένη της σειράς «Σασμός» τόλμησε μια αλλαγή εν όψει άνοιξης στην εμφάνισή της και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε.

Η Σάντυ Χατζηϊωάννου συνεχίζει να απασχολεί με τις περιπέτειές της ως Τζένη στη σειρά του ALPHA, «Σασμός». Η νεαρή ηθοποιός από τη Χαλκίδα αποτελεί συχνά πηγή έμπνευσης σε θέματα μόδας και ομορφιάς, με τα outfits της να είναι το ένα καλύτερο από το άλλο.

Η 30χρονη διαθέτει ένα πολύ νεανικό και cool στυλ και μοιράζεται σχεδόν καθημερινά τις εμφανίσεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μια ματιά στα posts της Σάντυ αρκεί για να διαπιστώσεις πόσο ανεπιτήδευτα κομψή είναι δίνοντάς μας inspo για τα επόμενά μας looks.

https://www.instagram.com/p/Cp0HleXo5ib

Bad hair day; 3 stylish κότσοι για να μην καταλάβει κανείς τίποτα

Η Σάντυ Χατζηϊωάννου μόλις απέκτησε το ωραιότερο χρώμα μαλλιών και την τέλεια ανανέωση στο κούρεμα

Πριν λίγα 24ωρα η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία σε Instagram story, αποκαλύπτοντάς μας την αλλαγή στην εικόνα της.

sandy7.jpg

Η τηλεοπτική Τζένη απέκτησε νέο, πιο ανοιχτό χρώμα μαλλιών κάνοντας σκούρες ξανθές ανταύγειες οι οποίες φώτισαν αισθητά τα μαλλιά της. Η συγκεκριμένη επιλογή είναι ό,τι πρέπει για μια ήπια ανοιξιάτικη ανανέωση που θα δείχνει απόλυτα φυσική.

Η Σάντυ Χατζηϊωάννου ανανέωσε και το κούρεμά της επιλέγοντας να το κάνει πιο φιλαριστό, κάτι που δίνει ακόμα περισσότερο όγκο στα μαλλιά. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Σάντυ ξέρει πώς να υποστηρίζει κάθε trend και δεν διστάζει να πειραματιστεί με την εικόνα της.

Πηγή κεντρικής: sandychatziioannou

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved