Το cool outfit με φόρμες της Σάντυ Χατζηϊωάννου θα το φοράς κάθε μέρα στο σχολείο

Το look της Σάντυ είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να φορέσεις τις φόρμες σου κομψά στο κρύο.

Η Σάντυ Χατζηιωάννου είναι ένα από τα αγαπημένα μας style icons. Από την πρώτη στιγμή ήταν μια κοπέλα που ξεχώρισε ανάμεσα στο cast της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Σασμός», για το στυλ και την ιδιαίτερη αισθητική της. Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι από μόνος του ένα μεγάλο inspo και μπορεί να σου δώσει πολλές ιδέες, για να δημιουργήσεις και εσύ ένα casual look αντίστοιχο με τις αγαπημένες μας fashion influencers, που βλέπουμε μέσα από τα διάφορα social media. Η Σάντυ έχει δημιουργήσει το δικό της κοινό, που την ακολουθεί πιστά και αυτό φαίνεται από τα σχόλια που έχει στο προφίλ της. Αν δεν την ακολουθείς, ήδη, κάντε τώρα follow!

To look που θα δούμε σήμερα είναι ένα σύνολο, που η Σάντυ πήρε μαζί της σε ένα ταξίδι της στο Λονδίνο, όπου αποφάσισε να φορέσει φόρμες. Αλλά όχι με έναν συνηθισμένο τρόπο. Η αγαπημένη ηθοποιός κατάφερε να αναβαθμίσει τις φόρμες και να τις κάνει λίγο πιο elegant, κατάλληλες για φαγητό και βόλτα για shopping στην πόλη.

Η Αντιγόνη Νεοφύτου με το crop top που φόρεσε η Rihanna και η Bella Hadid

Το casual chic look της Σάντυ με φόρμες

https://www.instagram.com/p/ClyZz1wIBFg

Τι φόρεσε, λοιπόν, η Σάντυ; Επέλεξε ένα παντελόνι σε στυλ jogger, με baggy, άνετη γραμμή και ανοιχτό γρκι χρώμα. Από πανω φόρεσε ένα hoodie χωρίς κουκούλα, με φερμουάρ στο γιακά, ένα στυλ, που συγκαταλέγεται στις κορυφαίες τάσεις της σεζόν και είναι ιδανικό για τις μέρες με κρύο, αφού αν το κουμπώσεις δημιουργεί λαιμό σε στυλ turtleneck, που σε προστατεύει από το κρύο. Από πάνω φόρεσε ένα oversized, μαύρο παλτό και ένα γκρι, ανθρακί καπέλο τύπου jockey. Τα λευκά Nike μποτάκια με τις καφέ λεπτομέρειες ήταν το ιδανικό παπούτσι για το συγκεκριμένο σύνολο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved