Η Αντιγόνη Νεοφύτου με το crop top που φόρεσε η Rihanna και η Bella Hadid

Τα crop tops είναι στη μόδα, αλλά η Αντιγόνη Νεοφύτου φόρεσε μόλις το πιο ενημερωμένο σχέδιο.

Η Αντιγόνη Νεοφύτου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας style icons. Και αυτό γιατί επιλέγει κάθε φορά τα πιο ενημερωμένα looks. Τις αρέσουν τα απλά, minimal κομμάτια με ιδιαίτερο στυλ και γραμμή που κολακεύει το σώμα. Η Αντιγόνη έγινε γνωστή μέσα από το ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς». Εκεί μπορεί να ακολουθεί πιστά τα σύνολα, που ετοιμάζουν για εκείνη οι ενδυματολόγοι του cast, αλλά αν ρίξεις μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θα διαπιστώσεις ότι το προσωπικό της στυλ είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και edgy από αυτό που πίστευες.

Η Sydney Sweeney εντυπωσίασε με glittery fishnet φόρεμα σε μπλε

Το crop top της Αντιγόνης Νεοφύτου.

Η Αντιγόνη σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις μας έδειξε ένα φανταστικό σύνολο, που είναι ιδανικό για να απογειώσεις το νούμερο ένα trend στα παντελόνια της σεζόν. Το low rise cargo παντελόνι. Η Αντιγόνη διάλεξε, λοιπόν, ένα λευκό, baggy, cargo παντελόνι που έρχεται λίγο κάτω από τον αφαλό της και από πάνω βρήκε το πιο updated top. Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με ένα crop top στο χρώμα της σοκολάτας, με μακριά μανίκια, cut outs και σούρες, που αν παρακολουθείς λίγο το street style, θα σου θυμίσει σίγουρα κάτι.

1669034833720-706706590-antigone_neophytoy_top-(2).jpg

Αυτό είναι το bra top του οίκου Coperni, ένα brand που ανεβαίνει όλο και περισσότερο, αφού τα πιο διάσημα κορίτσια της showbiz το έχουν εντάξει σε επίσημες εμφανίσεις τους. Η πρώτη είναι η Rihanna, η οποία έβαλε το silver Coperni bra top, όταν ακόμη ήταν έγκυος με μια maxi φούστα σεεκδήλωση του beauty brand της. Η δεύτερη είναι η Bella Hadis, η οποία το φόρεσε με μία cargo φούστα σε μία εκδοχή με ύφασμα τύπου δίχτυ, ακόμη πιο sexy, ακόμη πιο stylish. Προφανώς η Αντιγόνη δεν έχει πάρει το αυθεντικό Coperni item, αλλά κατάφερε να αποδώσει την ίδια ακριβώς αισθητική.

Αυτή η θήκη κινητού είναι η πιο stylish mini bag και έχει γίνει ήδη viral στο Tik Tok

https://www.instagram.com/p/CbC9RY8NPn2
https://www.instagram.com/p/CZ4Uk8INb13

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved