Αυτή η θήκη κινητού είναι η πιο stylish mini bag και έχει γίνει ήδη viral στο Tik Tok

Ένα mini τσαντάκι-θήκη κινητού που μοιάζει με σύννεφο. Και όμως μπορείς να την παραγγείλεις και εσύ!

Το Tik Tok είναι τεράστιο inspo αυτή τη στιγμή. Ίσως το μεγαλύτερο μέσο έμπνευσης ανάμεσα στα social media και το πιο αγαπημένο μας, γιατί είναι διασκεδαστικό, εύκολο και φρέσκο και έχει μια μαγική ταχύτητα, αλλά και διάδραση. Εκεί θα δεις όλα τα latest trends και θα δοκιμάσεις και εσύ τα πιο ενδιαφέροντα challenges. Επίσης, στον τομέα της μόδας και του στυλ, δεν υπάρχει τίποτα πιο ελεύθερο και δημιουργικό από το Tik Tok, αφού εκεί θα βρεις συμβουλές και hacks από fashion influencers και experts, που θα αναβαθμίσουν τα looks σου.

Μήπως τελικά το TikTok σε επηρεάζει αρνητικά;

1668668466193-14230614-bag_iphone_case.png

Μια θήκη κινητού γίνεται το πιο stylish τσαντάκι σου!

Το τελευταίο διάστημα, χαζεύοντας λοιπόν στο feed μου, είδα ένα video με ένα μικρό, cute τσαντάκι, που έμοιαζε με σύννεφο, σε super girly χρώματα και glossy υφές. Και το είδα ξανά και ξανά και ξανά, μέχρι που έψαξα φυσικά την προέλευση του. Μιλάμε για το πιο viral mini τσαντάκι, το οποίο δεν είναι στην πραγματικότητα τσάντα, αλλά θήκη για το κινητό σου. Η συγκεκριμένη mini bag μοιάζει με ένα μικρό bubble συννεφάκι, που στο τελείωμα του έχει και ένα μικρό χερούλι, για να την κρατάς. Αν το δεις όμως από την πίσω πλευρά βλέπεις ξεκάθαρα ότι είναι μια θήκη κινητού.

Πωλείται εδώ και μικρό χρονικό διάστημα και έχει γίνει ήδη viral με χιλιάδες κορίτσια και αγόρια να θέλουν αυτή την cool θήκη-τσαντάκι για το κινητού τους. Γιατί αν το πολυσκεφτείς δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο μαζί σου, αν έχεις το κινητό σου, αφού εκεί υπάρχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας και συχνά και οι τραπεζικές μας κάρτες. Βγαίνει σε πολλά pastel χρώματα και έχει glitters και strass, που τις κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακές.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved