Η Αφροδίτη Λιάντου με το crop 90s ζακετάκι που είναι must για το φθινόπωρο

Μία ζακέτα που μπορείς να φορέσεις τόσο στο σχολείο, όσο και στη βόλτα!

Τα 90s είναι τάση, το ξέρεις, και μας αρέσουν όλα τα items, που έρχονται από εκείνη τη δεκαετία. Αν δεν έχεις ψάξει πολύ το τι σημαίνει η τάησ των 90s, τότε καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά στα ρούχα που φόραγαν σε όλες τις παλιές ταινίες και σειρές της εποχής, για να πάρεις μια γεύση, και γιατί όχι, να ρωτήσεις και τη μαμά σου, η οποία μπορεί να κρύβει μικρούς θησαυρούς στην ντουλάπα της. Να μπορεί, δηλαδή, να σου δανείσει ή να σου χαρίσει κάποιο από τα items, που χρειάζεσαι για να περύχεις το τέλειο 90s look. Αν πάλι η μαμά σου δεν φρόντισε να αποθηκεύσει τα παλιά της ρούχα, τότε εμείς έχουμε να σου προτείνουμε το καλύτερο κομμάτι, που μπορείς να βρεις σε πολύ χαμηλή τιμή, σε όλα τα αγαπημένα σου καταστήματα.

Αφροδίτη Λιάντου: 10 εμφανίσεις της που αποδεικνύουν πως είναι fashion icon

Η Αφροδίτη Λιάντου, η αγαπημένη μας Μυρτάλη από τη «Γη της Ελιάς», αν και δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στο προσωπικό της Instagram account, έχει γίνει αγαπημένο μας style icon με την απλότητά της. Γιατί δεν χρειάζεται να φοράς πάντα περίπλοκα και εντυπωσιακά πράγματα, για να είσαι stylish. Εγώ θα σου πω να ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της Αφροδίτης και να πάρεις έμπνευση από το effortless cool στυλ της. Η αγαπημένη ηθοποιός προτιμά απλά ρούχα, σε basic αποχρώσεις. Το ίδιο έκανε και τώρα, επιλέγοντας το απόλυτο 90s item.

https://www.instagram.com/p/Cdp6mFOoWRS

To crop cardigan της Αφροδίτης Λιάντου

Η Αφροδίτη ανέβασε μια φωτογραφία, όπου φαίνεται να συνδύασε το τζιν παντελόνι της με ένα bra top σε λευκή δαντέλα και από πάνω φόρεσε ένα κοντό, ripped ζακετάκι επίσης σε λευκό χρώμα, με μια μικρή κορδέλα στο στήθος. Αυτό είναι το πιο εύκολο και διαχρονικό ρούχο για να υιοθετήσεις το 90s style. Ταιριάζει με παντελόνια, φούστες αλλά και πάνω από φορέματα.

https://www.instagram.com/p/CkdrCZ-Ifmg

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved