Η Αφροδίτη Λιάντου φόρεσε το τζιν παντελόνι που δεν πρέπει να λείπει φέτος από τα looks σου

Αν είναι ένα το τζιν που πρέπει να αγοράσεις φέτος αυτό είναι το denim της τηλεοπτικής Μυρτάλης.

Let's talk denim! Ή αλλιώς ας μιλήσουμε λίγο για τα τζιν παντελόνια, που θα φορέσουμε φέτος. Και πιο συγκεκριμένα για το ένα και μοναδικό τζιν παντελόνι, που πρέπει να έχεις φέτος οπωσδήποτε στη ντουλάπα σου. Αν παρακολουθείς τις fashion εξελίξεις, τότε θα έχεις σίγουρα πάρει μία γεύση. Δεν είναι σίγουρα στενό ή άβολο, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Η Αφροδίτη Λιάντου, η αγαπημένη μας Μυρτάλη από τη Γη της Ελιάς, έκανε επιτέλους μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και φόρεσε το πιο ενημερωμένο blue denim παντελόνι!

Η Αφροδίτη Λιάντου βρήκε την πιο girly mini φούστα -10 για να διαλέξεις κι εσύ (Shopping list)

Το τζιν της Αφροδίτης Λιάντου θα γίνει το νέο αγαπημένο σου παντελόνι.

Μιλάμε, φυσικά, για το baggy τζιν παντελόνι, σε κλασικό μπλε χρώμα, με ελαφριά ξεβάμματα στους μηρούς. Η Αφροδίτη πήγε ένα βήμα παραπέρα και επέλεξε ένα denim με χαλαρή χαμηλή μέση, αφού τα low rise είναι μία από τις μεγαλύτερες street style τάσεις, που θα δεις σήμερα. Και αυτό, γιατί το Y2K style είναι από τα μεγαλύτερα trends, που επέστρεψαν στο προσκήνιο. Και μας αρέσει πολύ. Η Αφροδίτη έκανε μάλιστα και ένα μικρό γύρισμα στα τελειώματα, ένα ρεβέρ δηλαδή, που έκανε την εικόνα της ακόμη πιο cool και casual. Το υπόλοιπο look της ήταν minimal, όπως μας έχει συνηθίσει εξάλλου, με ένα απλό, μαύρο top με μακρύ μανίκι και ένα ζευγάρι μαύρα Converse sneakers.

https://www.instagram.com/p/Cj0h67TIw7m/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκτός από το συγκεκριμένο look, η Αφροδίτη κάνει πάντα minimal εμφανίσεις, επενδύοντας στα basics της ντουλάπας της και βάζοντας κάποιες φορές λίγο χρώμα με prints και λαμπερές αποχρώσεις, στα ρούχα ή και το μακιγιάζ της. Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι το minimal style της πάει πολύ και δεν θα θέλαμε να τη δούμε με τίποτα που να μοιάζει ξένο πάνω της!

Εσύ να έχεις στο μυαλό σου ότι τα baggy denims είναι το πιο άνετο και stylish denim της σεζόν, οπότε την επόμενη φορά που θα βγεις για ψώνια δοκίμασε κάτι διαφορετικό και βάλε τις loose γραμμές στις εμφανίσεις σου από το πρωί στο σχολείο, μέχρι το βράδυ που μπορεί να βγεις με τις κολλητές σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αφροδίτη Λιάντου: 10 εμφανίσεις της που αποδεικνύουν πως είναι fashion icon

Αφροδίτη Λιάντου: Είναι το απόλυτο teen icon και αυτές οι photo είναι η απόδειξη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved