Αφροδίτη Λιάντου: 10 εμφανίσεις της που αποδεικνύουν πως είναι fashion icon

Η όμορφη τραγουδίστρια διαθέτει το δικό της ξεχωριστό στυλ και μας εμπνέει με τα looks της.

Η Αφροδίτη Λιάντου έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια. Σε ηλικία μόλις 22 ετών, η όμορφη και ταλαντούχα ερμηνεύτρια φαίνεται πως θα μας απασχολεί πολύ έντονα από εδώ και στο εξής. Οι γονείς της, οι οποίοι είναι και οι δυο καταξιωμένοι ηθοποιοί (Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος) την στηρίζουν σε κάθε επαγγελματικό της βήμα στη μουσική βιομηχανία.

Η Αφροδίτη, πριν δυο χρόνια κυκλοφόρησε το πρώτο μουσικό κομμάτι της με τίτλο Why, τους στίχους και τη μουσική του οποίου έγραψε η ίδια και αναφέρεται όπως είπε σε μια προσωπική της εμπειρία με ένα αγόρι που υπήρξε στη ζωή της. Πριν λίγο καιρό ανέβηκε στο Youtube το νέο της βιντεοκλιπ για το τραγούδι "This love", το οποίο έχει αγαπηθεί πολύ και μετρά ήδη χιλιάδες προβολές.

Ωστόσο εδώ και λίγα 24ωρα μια ανάρτηση στο Instagram άλλαξε τα πάντα αφού όπως είδαμε η teen star θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου "Γη της Ελιάς" που θα προβληθεί τη νέα σεζόν στο Mega. Αυτό ουσιαστικά είναι το πρώτο της βήμα στην υποκριτική αφού ήδη μας έχει παρουσιάσει δείγμα του ταλέντου της στη μουσική με τα υπέροχα τραγούδια της. Όπως ήταν αναμενόμενο, η μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια, σχολίασε κάτω από τις φωτογραφίες του Ανδρέα Γεωργίου, δίνοντας τις καλύτερες ευχές της.

https://www.instagram.com/p/CNpyGx6gMie/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες επίσης: Μετά το Bridgerton, η αγαπημένη σταρ της σειράς ετοιμάζει νέα ταινία

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της όμορφης Αφροδίτης.

Πηγή φωτογραφιών: @aphrodite_music

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved