Το πιο stylish Tik Tok hack σού δείχνει πώς να βάλεις το πουλόβερ ανάποδα

To πιο σημαντικό κομμάτι του χειμερινού στυλ μπορεί να γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρον και δημιουργικό!

Ξέρω ότι αγαπάς τα πλεκτά, και εμείς τα αγαπάμε και είναι και βολικά, και stylish, και κομψά ταυτόχρονα. Σίγουρα η ντουλάπα σου είναι γεμάτα με πολλά και διαφορετικά σχέδια, που αξιοποιείς τόσο στα πρωινά look του σχολείου ή της σχολής, αν είσαι φοιτήτρια. Ειδικά τώρα που δεν έχει ακόμη πολύ κρύο, τα πλεκτά μας είναι και το μοναδικό πανωφόρι που παίρνουμε μαζί μας, γιατί δεν θα φορέσεις προφανώς από τώρα παλτό ή puffer jacket. Οπότε πρέπει να βρεις και έναν τρόπο να τα φορέσεις λίγο διαφορετικά, πιο fun, πιο δημιουργικά, που δεν θα σε κάνει να βαρεθείς το styling με τα πουλόβερ σου από τώρα.

https://www.instagram.com/p/CjS5YGcsANE

Το Tik Tok hack ου θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τα πλεκτά σου.

Μετά τα mini οι maxi φούστες είναι το μεγαλύτερο Y2K trend που επιστρέφει

Ε, λοιπόν, σου έχουμε το πιο stylish και εύκολο hack, από το αγαπημένο μας Tik Tok, που θα σου μάθει πώς να φοράς το πουλόβερ σου ανάποδα. Και όταν λέω ανάποδα, δεν εννοώ το μέσα-έξω, αλλά το πάνω-κάτω. Μπερδεύτηκες; Δες το παρακάτω video και θα καταλάβεις τι εννοώ!

Όπως είδες η κοπέλα στο video πήρε ένα δικό της knitted πουλόβερ σε κανονική γραμμή, ούτε πολύ φαρδύ, ούτε πολύ στενό και το έβαλε στο κεφάλι της από το τελείωμα, όχι από τη λαιμόκοψη. Έτσι το μπροστά μέρος της μπλούζας βρέθηκε στην ουσία στην πλάτη και το πουλόβερ της μετατράπηκε σε ένα πολύ stylish crop πλεκτό, με λαιμό τύπου ντραπέ. Η ίδια μάζεψε λίγο και τα μανίκια και δημιούργησε ένα τελείως διαφορετικό στυλ. Φυσικά και δεν λειτουργεί σε όλους τους τύπους πλεκτών, αφού δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει με ένα ζιβάγκο ή ένα πολύ εφαρμοστό top, οπότε βρες ένα αντίστοιχο item στη ντουλάπα σου και δοκίμασε το. Καλή επιτυχία!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved