Μετά τα mini οι maxi φούστες είναι το μεγαλύτερο Y2K trend που επιστρέφει

Και οι maxi, cargo skirts είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις!

Ξέρω τι θα μου πεις. Ότι σου αρέσουν τα mini, μικροσκοπικά φουστάκια σου και δεν θέλεις να τα αλλάξεις. Το καταλαβαίνω. Αλλά αυτή η νέα τάση θα σε πείσει να αφήσεις για λίγο τα mini και να πειραματιστείς με νέα και πιο ενδιαφέροντα πράγματα στο ντύσιμο σου. Γιατί μπορεί σε όλες να αρέσει να αναδεικνύουμε τα πόδια μας, αλλά πολλές φορές θα πρέπει να ξέρεις ότι ένα φαινομενικά πιο βαρετό και συντηρητικό look, μπορεί να γίνει εξίσου εντυπωσιακό. Ειδικά αν ακολουθήσεις το νέο trend που μας έρχεται από τη δεκαετία του 2000, την πιο επίκαιρη δεκαετία στη μόδα αυτή τη στιγμή.

7 mini denim φούστες για cool εμφανίσεις γεμάτες στυλ

Οι maxi φούστες είναι το trend που θέλεις να δοκιμάσεις.

Αν ρίξεις μια ματιά σε φωτογραφίες και videos από τα θρυλικά 00s, ακόμη και σε φωτογραφίες της μαμά σου, θα δεις ότι οι μακριές φούστες ήταν ότι πιο hot εκείνη την περίοδο. Και όταν λέμε μακριές, το εννοούμε. Η maxi φούστα πρέπει να φτάνει μέχρι τον αστράγαλο ή και το πάτωμα, αν θες να αναδημιουργήσεις το διάσημο Y2K look. Στα 00s, λοιπόν, οι φούστες ήταν μακριές και φαρδιές και είχαν χαμηλή μέση, ενώ τα υλικά τους μπορούσαν να είναι πολλά και διάφορα. Από denim και nylon, μέχρι βαμβακερό ή και πλεκτό. Αν ρίξεις μια ματιά στα social media και ειδικά στο Tik Tok, θα διαπιστώσεις ότι όλα τα αγαπημένα σου fashion girls φοράνε ήδη τη τάση.

https://www.instagram.com/p/CkBN7XZDryX

Η cargo, maxi φούστα είναι η πιο updated επιλογή, που μπορείς να κάνεις, αν βγεις τώρα για ψώνια. Επέλεξε, δηλαδή, ένα σχέδιο με μεγάλες εξωτερικές τσέπες και χαμηλή μέση ή πήγαινε σε μια ακόμη πιο τολμηρή επιλογή και διάλεξε μία parachute φούστα. Το τζιν είναι πάντα μια καλή επιλογή, αλλά αν θέλεις κάτι που να σε προστατεύσει και από το κρύο, τότε μπορείς να φορέσεις μία μακριά, δερμάτινα φούστα. Πάρε το απαραίτητο inspo από τη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved