Bad hair day; 3 stylish κότσοι για να μην καταλάβει κανείς τίποτα

Μην αγχώνεσαι, εμείς σου έχουμε τη λύση για τις bad hair days σου!

Είναι νωρίς το πρωί, το ξυπνητήρι χτυπά μανιωδώς και σου υπενθυμίζει (ή μάλλον σε πρήζει) πως πρέπει να σηκωθείς από το κρεβάτι ASAP, για να ξεκινήσεις την ημέρα σου... Και εκεί που τρως το πρωινό σου και πας να ετοιμαστείς, συνειδητοποιείς πως τα μαλλιά δεν κάθονται με τίποτα. Μην πανικοβληθείς!

Μια bad hair day μπορεί σίγουρα να σε εκνευρίσει, να σε αγχώσει και να σου χαλάσει τη διάθεση, όμως, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα! Εμείς είμαστε εδώ για να σου «λύσουμε» τα χέρια και να σου αποδείξουμε πως υπάρχουν 3 super stylish κότσοι, που μπορείς να τους φτιάξεις πανεύκολα ακόμα κι αν έχεις μόλις 5 λεπτά στη διάθεσή σου. Έτοιμη; Ας τους ανακαλύψουμε!

7+1 inspirational κότσοι για να είσαι πάντα cool

3 σωτήριοι κότσοι που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση στις bad hair days σου

Ballet vibes

https://www.instagram.com/p/CbsqMh6KVsl

Σε περίπτωση που όταν ήσουν μικρή πήγαινες σε κάποια σχολή χορού, κάνοντας μαθήματα μπαλέτου, σίγουρα, θα θυμάσαι το μικρό, κλασσικό, μπαλετικό κοτσάκι που έκανες σε καθημερινή βάση όσο πιο προσεκτικά γίνεται. Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να θυμηθείς τα παλιά και να το ξαναφτιάξεις. Αρχικά, κάνε μια ψηλή αλογοουρά και στρίψε τα μαλλιά σου, περνώντας από πάνω τους ένα λαστιχάκι και στερεώνοντας τα με φουρκέτες. Έπειτα, χρησιμοποίησε λίγο τζελ μαλλιών και σταθεροποίησε με λίγη λακ.

Messy bun

https://www.instagram.com/p/CmS9VBhIwui

Δεν θέλεις να είσαι στιλιζαρισμένη, όμως ταυτόχρονα stylish και περιποιημένη; Το messy bun είναι το ιδανικό hairstyle για την περίπτωσή σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναποδογυρίσεις το κεφάλι σου, να μαζέψεις τα μαλλιά σου σε μια ψηλή κοτσίδα, να στρίψεις και να τα αφήσεις ανέμελα, χωρίς πολλή λακ και καθόλου τζελ. Όσο πιο messy και boho, τόσο το καλύτερο!

Tucked-In Chignon

https://www.instagram.com/p/CnT_q8HJCnI

Ιδανικό όχι μόνο για μια απλή ημέρα στη δουλειά, αλλά ακόμη και για ένα επίσημο κάλεσμα, έναν γάμο, μια βάπτιση ή μια έξοδο. Το chignon αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές των celebrities του εξωτερικού, αλλά και των απλών «θνητών» (ένα δάκρυ κύλησε). Κάνε μια χαμηλή κοτσίδα στο ύψος του αυχένα και τύλιξε τα μαλλιά σου με «ατίθασο» τρόπο. Έπειτα, τράβηξε μερικές τούφες από τον κότσο σου για να δώσεις περισσότερο όγκο και ψέκασε με λίγη λακ.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να επισημάνουμε πως μια bad hair day, μπορεί να μετατραπεί σε good hair day και να είσαι πιο στυλάτη από ποτέ άλλοτε. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να υιοθετήσεις τα παραπάνω hairstyles, που σου προτείναμε και να φορέσεις το πιο πολύτιμο, λαμπερό και όμορφο «κόσμημα»...το χαμόγελό σου!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved