Η πρωινή ρουτίνα ομορφιάς της Αντιγόνης Νεοφύτου και τα 2 μυστικά για fresh look

H ηθοποιός που απολαμβάνουμε καθημερινά στη σειρά «Η Γη Της Ελιάς» μοιράστηκε τα απόλυτα tips για να δείχνεις φρέσκια και λαμπερή.

Η Αντιγόνη Νεοφύτου η 25χρονη πρωταγωνίστρια, που γνωρίσαμε καλύτερα από τη σειρά του ΜΕGA «Η Γη της Ελιάς», έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το προφίλ της στο Instagram δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις διάσημες influencers.

Η Αντιγόνη μοιράζεται σχεδόν καθημερινά στιγμιότυπα από τη ζωή της στα social media και δείχνει στους fans την πιο αληθινή και ακομπλεξάριστη πλευρά της.

Η Αντιγόνη Νεοφύτου έγινε 25 και δέχθηκε την ωραιότερη έκπληξη από τους συνεργάτες της

Η beauty ρουτίνα της Αντιγόνης Νεοφύτου

Η ηθοποιός έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο TikTok και μετρά σήμερα περισσότερους από 93 χιλιάδες ακόλουθους. Πριν λίγα 24ωρα η Αντιγόνη δημοσίευσε ένα νέο βίντεο και μας αποκάλυψε όλα τα βήματα για την πρωινή ρουτίνα ομορφιάς της.

Το αποτέλεσμα είναι πολύ fresh και νεανικό γι' αυτό αξίζει να αντιγράψεις.

Όλα τα βήματα

1) Πλύσιμο προσώπου και δοντιών.

2) Καθαρισμός με υγρό σαπούνι προσώπου.

3) Εφαρμογή toner σε όλο το πρόσωπο.

4) Χρήση αντηλιακής κρέμας σε όλο το πρόσωπο.

5) Μασάζ προσώπου με gua sha.

6) Εφαρμογή lip balm στα χείλη.

7) Καλό χτένισμα φρυδιών με ένα βουρτσάκι.

Αυτά τα 2 τελευταία είναι τα μυστικά της Αντιγόνης για ένα super fresh look.

Παρακάτω, σου έχουμε βρει μερικά προϊόντα που μπορείς κι εσύ να χρησιμοποιείς στη ρουτίνα ομορφιάς σου για φρέσκια και υγιή επιδερμίδα.

Σε συνέντευξή της στο TeenQueen και τη Μαρία Ροδίτη η Αντιγόνη Νεοφύτου είχε αναφέρει για την επαγγελματική της πορεία: «Από μικρή ήξερα ότι θα ασχοληθώ με κάτι καλλιτεχνικό. Κάποτε έλεγα ότι θα γίνω τραγουδίστρια, αλλά από φωνή… άσ’ το καλύτερα (γέλια). Οπότε, έκανα focus στον χορό, αφοσιώθηκα εκεί και δεν με ενδιέφερε κάτι άλλο».

«Η πρώτη μου επαφή με την υποκριτική ήταν στη σειρά «8 λέξεις». Είχα δει ότι ο Αντρέας Γεωργίου έκανε casting τότε για τη σειρά και αποφάσισα να το δοκιμάσω. Πήγα και τελικά προέκυψε η guest εμφάνισή μου στη σειρά. Μετέπειτα, δούλεψα για ένα διάστημα σε ένα γραφείο για να βγάζω τα προς το ζην. Ενώ είχα μια πρόταση να πάω στην Ιταλία για χορό, ξαφνικά μου τηλεφώνησε ο Αντρέας Γεωργίου – θυμάμαι ακόμη και την ημέρα που με πήρε - και είπε ότι με ήθελε για τον ρόλο της Μαρίνας. «Τη Δευτέρα ξεκινάμε γύρισμα», μου είπε. Μου ήρθε ξαφνικό. Μέσα σε 10 λεπτά είχαμε συμφωνήσει. Είναι πολύ ξεχωριστός άνθρωπος ο Αντρέας και τον ευχαριστώ που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία».

Πηγή κεντρικής: antigoni_neophytou

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved