Αυτό είναι το cozy παλτό που δεν αποχωρίζεται η Αντιγόνη Νεοφύτου - Τόλμησέ το!

Η Αντιγόνη επιλέγει παλτό στην ίδια απόχρωση με τα παπούτσια της. Μήπως να το κάνεις και εσύ;

Η Αντιγόνη Νεοφύτου είναι από τις αγαπημένες μας παρουσίες στο Instagram και σίγουρα θα θέλαμε να τη δούμε σύντομα με περισσότερο υλικό και στο TikTok. Αντιγόνη αν ακούς! Και αυτό γιατί έχει ένα μοναδικό τρόπο να ντύνεται. Απλή, σε casual style έχει την ικανότητα να συνδυάσει σε ένα και μόνο look κλασικά και updated κομμάτια της ντουλάπας της με το αποτέλεσμα να είναι κάθε φορά μοναδικό.

https://www.instagram.com/p/CldwFUCoZv7

Τα μπλε sneakers της Αντιγόνης Νεοφύτου είναι το inspo που έψαχνες για τα νέα σου παπούτσια

Μπλε sneakers-μπλε παλτό: Η Αντιγόνη Νεοφύτου επιμένει στο ίδιο χρώμα

Αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της στα social media θα διαπιστώσεις ότι η Αντιγόνη έχει ένα αγαπημένο χρώμα. Είναι το μπλε electric, δηλαδή το έντονο μπλε, μια απόχρωση που κάνει σίγουρα εντύπωση και ξεχωρίζει αμέσως. Το φθινόπωρο την είδαμε να επιλέγει ένα ζευγάρι sneakers σε αυτό το χρώμα, ενώ τώρα που μπήκαμε στο χειμώνα φρόντισε να βρει και ένα παλτό στην ίδια απόχρωση.

https://www.instagram.com/p/CmrLRvyI7xD

Σε μία από της τελευταίες της αναρτήσεις είδαμε κάποιες φωτογραφίες της Αντιγόνης από μία πρόσφατη εκδρομή της σε ορεινό προορισμό, όπου είχε πάρει μαζί της και το ζεστό, μπλε παλτό της. Το στυλ που επέλεξε ήταν oversized με ζώνη στη μέση και κλασική γραμμή. Από μέσα η Αντιγόνη φόρεσε ένα μαύρο, cropped, φλις μπλουζάκι με ψηλό λαιμό και φερμουάρ. Από κάτω φόρεσε ένα τζιν παντελόνι με χαμηλή μέση, ενώ τα γυαλιά σε στυλ μάσκα απογείωσαν το Y2K style.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved