Η Αντιγόνη Νεοφύτου έγινε 25 και δέχθηκε την ωραιότερη έκπληξη από τους συνεργάτες της

Η νεαρή ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τη «Γη της Ελιάς».

Τα γενέθλιά της είχε πριν λίγα 24ωρα η Αντιγόνη Νεοφύτου, την οποία γνωρίσαμε ως «Μαρίνα» της δημοφιλούς σειράς «Η Γη της Ελιάς». Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, οι συντελεστές έκαναν ένα μικρό διάλειμμα για να ευχηθούν στη νεαρή πρωταγωνίστρια και να της κάνουν μια μικρή έκπληξη.

Η νεαρή ηθοποιός έγινε 25 ετών και οι συνεργάτες της ετοίμασαν μία έκπληξη με δύο τούρτες, κάνοντάς τη να συγκινηθεί αρκετά. Η Αντιγόνη διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τους συμπρωταγωνιστές της και δεν είναι λίγες οι φορές που πραγματοποιούν εξόδους όλοι μαζί.

Τα 25α γενέθλια της Αντιγόνης Νεοφύτου

https://www.instagram.com/p/CjVD3oWo4vo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«25, Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας!!!!!!!! φιλάκια πολλά !!!!!!!! ❤️❤️❤️❤️», έγραψε η ηθοποιός κάτω από την ανάρτησή της στο Instagram.

Η έκπληξη είχε ως εξής: Όλο το καστ βρισκόταν σε γύρισμα, ξαφνικά σταμάτησαν όλα και οι συμπρωταγωνίστριές της, Αφροδίτη Λιάντου και Ιφιγένεια Πιερίδου, εμφανίστηκαν στο πλατό κρατώντας δυο τούρτες με κεράκια και βεγγαλικά. Μέσα σε δευτερόλεπτα, όλοι τραγούδησαν το κλασικό τραγούδι για τα γενέθλια στην Αντιγόνη Νεοφύτου.

Αντιγόνη Νεοφύτου: «Με έχουν χαρακτηρίσει ως… Τσακ Νόρις για τον ρόλο μου και γέλασα πολύ»



Σε συνέντευξή της στο TeenQueen και τη Μαρία Ροδίτη η Αντιγόνη Νεοφύτου είχε αναφέρει: «Από μικρή ήξερα ότι θα ασχοληθώ με κάτι καλλιτεχνικό. Κάποτε έλεγα ότι θα γίνω τραγουδίστρια, αλλά από φωνή… άσ’ το καλύτερα (γέλια). Οπότε, έκανα focus στον χορό, αφοσιώθηκα εκεί και δεν με ενδιέφερε κάτι άλλο».

«Η πρώτη μου επαφή με την υποκριτική ήταν στη σειρά «8 λέξεις». Είχα δει ότι ο Αντρέας Γεωργίου έκανε casting τότε για τη σειρά και αποφάσισα να το δοκιμάσω. Πήγα και τελικά προέκυψε η guest εμφάνισή μου στη σειρά. Μετέπειτα, δούλεψα για ένα διάστημα σε ένα γραφείο για να βγάζω τα προς το ζην. Ενώ είχα μια πρόταση να πάω στην Ιταλία για χορό, ξαφνικά μου τηλεφώνησε ο Αντρέας Γεωργίου – θυμάμαι ακόμη και την ημέρα που με πήρε - και είπε ότι με ήθελε για τον ρόλο της Μαρίνας. «Τη Δευτέρα ξεκινάμε γύρισμα», μου είπε. Μου ήρθε ξαφνικό. Μέσα σε 10 λεπτά είχαμε συμφωνήσει. Είναι πολύ ξεχωριστός άνθρωπος ο Αντρέας και τον ευχαριστώ που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία».

Πηγή κεντρικής: antigoni_neophytou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Αντιγόνη Νεοφύτου κάνει τις πιο Instagramable διακοπές στην Ιταλία

Οι διακοπές της Αντιγόνης Νεοφύτου με την παρέα από τη «Γη της Ελιάς» θυμίζουν πενθήμερη εκδρομή

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved