Photo Credit: Sarah Treacher/Launchmetrics.com/Spotlight

Fashion countdown: Τα 7 πιο stylish σύνολα, ένα για κάθε μέρα της εβδομάδας

Μην ανησυχείς τι θα βάλεις αυτή την εβδομάδα, σου έχουμε το καλύτερο fashion countdown με τα σύνολα που θα γίνουν τα νέα σου αγαπημένα. 

Κάθε νέα εβδομάδα είναι και μια νέα αρχή, λένε πολλοί. Αν και ξέρω ότι εσύ (όπως και εγώ) στην πραγματικότητα μισείς τις Δευτέρες, γιατί αυτό σημαίνει ότι θα γυρίσεις και πάλι στο σχολείο και ότι θα πρέπει να πας φροντιστήριο, ιδιαίτερο, δραστηριότητες. Αλλά έχω αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να κάνεις μια καλή αρχή αυτή τη νέα εβδομάδα και να βρεις το ρυθμό σου χωρίς να χρειάζεται να σκεφτείς το τι θέλεις να βάλεις. Έχουμε βρει για σένα το τέλειο fashion video, που σου δείχνει εφτά διαφορετικά outfits για κάθε μία ξεχωριστή μέρα της εβδομάδας.

Το jockey είναι το μόνο καπέλο που χρειάζεσαι για τον χειμώνα - Δες πώς θα το φορέσεις

Δες τα 7 καλύτερα outfits για σένα:

https://www.instagram.com/p/CnJfUWwLNGV

Να σου πω ότι το video είναι από το προφίλ της Jessica Skye, μίας πολύ γνωστής fashion influencer, που το προφίλ της στο Instagram μετράει μερικές χιλιάδες ακολούθους. Αν δεν την ακολουθείς ήδη, πάτα αμέσως follow! Η Jessica έχει ένα πολύ μεγάλο plus στο στυλ της και τα σύνολα που δημιουργεί, γιατί χρησιμοποιεί κυρίως basic κομμάτια, τα οποία λίγο-πολύ έχουμε όλες στη ντουλάπα μας.

Η Δευτέρα περιλαμβάνει το γκρι denim παντελόνι σου και ένα maxi, γκρι, ασορτί παλτό, ενώ η Τρίτη θέλει λευκό τζιν παντελόνι και το κλασικό σου πλεκτό. Την Τετάρτη go for it και επέλεξε τα αγαπημένα σου sneakers, μαζί με μία διαχρονική μαρινιέρα, σε ασπρόμαυρο combo. Την Πέμπτη θα ντυθούμε αθλητικά με ένα κολάν και hoodie, ενώ την Παρασκευή θα επενδύσουμε στο δερμάτινο παντελόνι μας. Το Σαββατοκύριακο που είναι και η πιο απρόβλεπτη περίοδος κάθε εβδομάδας, θα το διασκεδάσουμε και θα κάνουμε ένα υπέροχο look με κοτνό σορτσάκι και μπότες, ενώ την Κυριακή μπορούμε να βάλουμε μόνο τις φόρμες μας και να απολαύσουμε το απόλυτο coziness.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved