Τα 4 φορέματα που θέλεις για τα χειμερινά casual looks

Γιατί ένα outfit με φόρεμα είναι πάντα μια καλή ιδέα.

Γενικά τα φορέματα είναι ένα αγαπημένο κομμάτι της ντουλάπας μας. Και αυτό γιατί τα τελευταία χρόνια, που η μόδα έχει φέρει τα πάνω κάτω στις τάσεις της σεζόν, μπορείς να φορέσεις τα αγαπημένα σου κομμάτια ακόμη και στο σχολείο ή το φροσντιστήριο, κάνοντας κάποιες μικρές αλλαγές και διορθώσεις, όπως συνδυάζοντας ένα κατά τα άλλα βραδινό item με ένα χοντρό πουλόβερ, με μία ζακέτα ή ακόμη και με ένα hoodie. Το ίδιο ισχύει και για τα παπούτσια, αφού μπορείς να κάνεις τη διαφορά και να φορέσεις ένα party dress με sneakers και αθλητικά.

https://www.instagram.com/p/CbYSRpivGHF

Οι τάσεις, όμως, είναι πολλές και αν κάπου έχεις χαθεί με τα φορέματα που θέλεις και πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου για το 2023, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να βάλεις μια τάξη στο χάος. Από τη μία έχουμε τα mini και από την άλλη έχουμε τα maxi. Και σίγουρα μας αρέσουν τα κοντά σχέδια, αλλά να ξέρεις πως και τα μακριά φορέματα έχουν θηλυκότητα και μπορούν να γίνουν πολύ girly και χαριτωμένα με το σωστό styling. Ξεκίνα, λοιπόν, τη λίστα σου με τα πιο fashionable κομμάτια της σεζόν.

Το βελούδο θα είναι το ύφασμα του 2023! Τα 5 Y2K items για να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά

Το πρώτο θα είναι ένα ζεστό, cozy, πλεκτό φόρεμα σε ουδέτερη απόχρωση. Το δεύτερο ένα ωραίο printed φόρεμα με λουλούδια ή και πουά, σαν αυτό που λατρεύουν οι Γαλλίδες και τα άλλα δύο items θα είναι σε mini μήκος, για τα βράιδια με τους φίλους σου.

Τα 4 κορυφαία styles στα φορέματα, που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved