Αυτά είναι τα μποτάκια που θα φοράμε το 2023

Ένα κλασικό σχέδιο που παίρνει νέα μορφή και βάζει χρώμα στα βήματα μας.

Μόλις μπαίνει η κάθε νέα χρονιά και για τους επόμενους δύο με τρεις μήνες βλέπουμε και όλες τις νέες τάσεις, που θα δούμε να κυριαρχούν στη μόδα. Ένα από τα πιο βασικά κομμάτια τις γκαρνταρόμπας μια κοπέλας είναι τα χειμερινά παπούτσια. Γιατί πρέπει να είναι άνετα και ζεστά, αλλά και ταυτόχρονα πρακτικά και στυλάτα. Οπότε τα μποτάκια δεν μπορούν παρά να είναι η πρώτη σου επιλογή και ποτέ ένα ζευγάρι δεν είναι αρκετό. Ήρθε η στιγμή να δούμε ποιο θα είναι το σχέδιο, στο οποίο πρέπει να επενδύσεις φέτος. Και είναι τα combat booties.

https://www.instagram.com/p/CjisWPbKLa8

The fashion challenge video: Η Emma Chamberlain διαλέγει το κατάλληλο σύνολο για κάθε περίσταση

Τα μποτάκια που θα βλέπεις παντού φέτος έχουν χρώμα

Μιλάμε για ένα σχέδιο, που είναι πρωταγωνιστής στα shoe trends των τελευταίων χρόνων, οπότε μπορεί και να έχεις ήδη ένα τέτοιο ζευγάρι στη ντουλάπα σου. Θα πρέπει να σε ενημερώσω όμως ότι τα combat booties του 2023 είναι διαφορετικά, ενημερωμένα, edgy και πολύ ενδιαφέροντα. Έχουν πολλά χρώματα, όπως τα neutrals που έχουν ξεπεράσει και το διαχρονικό μαύρο, αλλά και περίεργους συνδυασμούς σε uppers και σόλες. Το ίδιο ισχύει και τις σόλες σαν κατηγορίες από μόνες τους, τις οποίες και θα βρεις σε πολλά neon χρώματα, όπως το μπλε, το κίτρινο και το φούξια. Πάρα πολύ hot!

Τα δικά μου αγαπημένα είναι τα combat μποτάκια που φτάνουν λίγο πριν τη μέση της γάμπας και διαθέτουν τον updated rubber πάτο, που θα βλέπει παντού στα social media. Είναι μία σόλα από χοντρό λάστιχο, που δίνει μια ένα τελείως διαφορετικό αέρα ακόμη και στο πιο minimal σχέδιο. Ρίξε μια ματιά στις βιτρίνες μαζί με τις φίλες ή και τη μαμά σου και βρες το δικό σου αγαπημένο ζευγάρι.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved