Το Tik Tok σού δείχνει πώς να κάνεις τη ζακέτα crop με τον πιο απλό τρόπο

Με δύο απλές κινήσεις μπορείς να μετατρέψεις τη βαρετή σου ζακέτα σε crop cardigan. Δες πώς!

Το Tik Tok είναι το αγαπημένο μας από τα social media, αυτή την περίοδο και αυτό γιατί είναι τόσο ζωντανό, δημιουργικό και διαδραστικό. Γιατί το να βλέπεις μία απλή φωτογραφία στο Instagram δεν σημαίνει πάντα ότι είναι και αληθινή, αφού εκεί όλες σχεδόν οι λήψεις είναι αρκετά στυλιζαρισμένες και σκηνοθετημένες. Έτσι εξάλλου βγήκε και το κλασικό quote «Instagram vs Reality». Οπότε αν σου αρέσει η μόδα και αγαπάς το styling έχεις να δεις και να πάρεις πολλά από τα διάφορα βιντεάκια του Tik Tok. Ειδικά, όταν πρόκειται για styling hacks, τότε το Tik Tok έχει ορισμένους λογαριασμούς που είναι must.

Εμείς βρήκαμε για σένα το πιο απαραίτητο hack, που περιλαμβάνει το νούμερο ένα κομμάτι της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας. Και αυτό δεν είναι άλλο από την πλεκτή ζακέτα. Αλλά όχι οποιαδήποτε ζακέτα, αλλά αυτή την κλασική ζακέτα, που έχουμε πάντα στη ντουλάπα μας. Την πλεκτή ζακέτα, με V neck και κουμπιά μέχρι κάτω, ότι πιο διαχρονικό. Αυτή, λοιπόν, η κάπως βαρετή ζακέτα μπορεί να αξιοποιηθεί και να γίνει το νέο σου αγαπημένο fashion item, αν ακολουθήσιες αυτές τις απλές κινήσεις, που σου δείχνει το εν λόγω video.

Hoodies: Τα καλύτερα φούτερ και ζακέτες με κουκούλα για να βρεις το αγαπημένο σου

https://www.instagram.com/p/CYueDr_sbVe

Crop ζακέτα με μία κίνηση - Δοκίμασέ το και εσύ!

Παίρνεις, λοιπόν, τη μία άκρη της ζακέτας σου και κουμπώνεις τη ζακέτα σου προς τα μέσα και στη συνέχεια χιαστί, όπως σου δείχνει το video, μέχρι να κάνεις ένα είδος crop cardigan, σαν τις ζακέτες που βλέπεις στα ράφια των αγαπημένων σου brands. H ζακέτα, που θα δημιουργηθεί, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μία κανονική, κοντή ζακέτα, αφού το συγκεκριμένο hack την κάνει να είναι πολύ σταθερή, χωρίς να φουσκώνει και χωρίς να φαίνεται τι έχεις κάνει. Δες όλες τις κινήσεις με προσοχή!

© 2018-2023 Teen.queen.gr - All rights reserved