Με crop top, καπέλο και άλλους 3 τρόπους θα φοράς το jean το φθινόπωρο

Αυτό το φθινόπωρο θα κάνεις τις πιο WOW εμφανίσεις φορώντας τον τζιν παντελόνι σου!

Αν το τζιν είναι το item που δεν αποχωρίζεσαι με τίποτα και δε θα λείπει ποτέ από την γκαρνταρόμπα σου, τότε είσαι στο κατάλληλο μέρος! Το τζιν και το δέρμα είναι ένα, δεν μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου και να μοιράζομαι μαζί σου κάτι που μπορεί να σου φανεί τρελό αλλά...τα θεωρώ πιο άνετα και από φόρμα. Από μικρή επέλεγα τζιν αντί για φόρμα και γενικότερα ήταν το ρούχο που δεν έλεγα να βγάλω από πάνω μου. Θες επειδή είναι ευέλικτο και μπορεί να συνδυάσεις με τα πάντα; Θες επειδή με ένα τζιν μπορεί να δείχνεις απλή, αλλά ταυτόχρονα κομψή; Οπως και να το σκεφτείς είναι must have!

Το μαγιό δεν είναι μόνο για την παραλία – Πώς θα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ

Το φθινόπωρο τα jeans μας, λοιπόν, κάνουν και πάλι ένα πολύ δυνατό comeback και μιας και μετράμε ήδη αντίστροφα για τις φθινοπωρινές μέρες, τι λες να δούμε 5 τρόπους με τους οποίους μπορείς να φορέσεις το τζιν σου αυτό το φθινόπωρο, για να είσαι η απόλυτη style queen; Ετοιμάσου για τις πιο WOW εμφανίσεις!

Με crop top και καμπαρντίνα

Αν ψάχνεις για μια μεταβατική εμφάνιση, κράτα το crop top που φορούσες το καλοκαίρι και πρόσθεσε μια καμπαρντίνα από πάνω.

https://www.instagram.com/p/Cgt1XbJoedd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με καπέλο του μπέιζμπολ

Τα καπέλα του μπέιζμπολ είναι ένα αξεσουάρ που φοράω περισσότερο από ποτέ τον τελευταίο καιρό. Διάλεξε το αγαπημένο σου και συνδύασέ το με το τζιν σου για μια πιο fresh και σπορ εμφάνιση.

τζιν

Με oversized πουκάμισο

Τα oversized πουκάμισα είναι must have το φθινόπωρο! Τζιν, oversized πουκάμισο και sneakers, ο απόλυτος συνδυασμός.

Με bra top

Τα bra top δείχνουν υπέροχα με ένα ψηλόμεσο τζιν. Προσωπικά θα το συνδυάσω με ένα λευκό πουκάμισο ή ένα σακάκι από πάνω.

https://www.instagram.com/p/CgSNGMMMgtV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με t-shirt

Σίγουρα, μπορείς να συνδυάσεις ένα t-shirt με σχεδόν συνηθισμένα στυλ τζιν, αλλά νομίζω ότι το cargo τζιν είναι η απάντηση για να ξεχωρίζεις. Αν πάλι δεν είσαι fan του cargo style, φόρεσε το αγαπημένο σου τζιν με ένα t-shirt και συνδύασέ το με χρυσά κοσμήματα.



Πάντα πάνε μέχρι και την πιο απλή εμφάνιση σε άλλο επίπεδο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Arabian Nights: Με το νέο trend του TikTok θα ζήσεις βραδιές μαγικές

Πώς θα προστατεύσεις τα μαλλιά από το χλώριο της πισίνας διατηρώντας τα υγιή και λαμπερά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved