Το jockey είναι το μόνο καπέλο που χρειάζεσαι για τον χειμώνα - Δες πώς θα το φορέσεις

Το πιο απαραίτητο αξεσουάρ του χειμώνα, είναι το καπέλο που είχες μαζί σου και στην παραλία. Κάνε τα πιο ενημερωμένα σύνολα!

Μπορεί παλιότερα να μην αγαπούσες πολύ τα καπέλα, γιατί δεν ήξερες πώς να τα διαχειριστείς, και σου θύμιζαν κυρίως εκείνα τα άθλια καπέλα που σου αγόραζε η μαμά σου και σου τα φορούσε με το ζόρι το καλοκαίρι στην παραλία. Τώρα, όμως, τα bucket και jockey καπέλα έχουν γίνει το πιο cool item της μόδας και θα τα δεις παντού στο Instagram feed σου, αφού είναι το αγαπημένο αξεσουάρ των πιο γνωστών fashion girls.

Αυτή η θήκη κινητού είναι η πιο stylish mini bag και έχει γίνει ήδη viral στο Tik Tok

Σου έχω ένα πολύ καλό νέο. Δεν χρειάζεται καν να αγοράσεις ένα νέο καπέλο για τη χειμερινή σεζόν, εκτός και αν το καπέλο που έχεις για το καλοκαίρι έχει πάνω του δελφίνια! Αν, όμως, αγαπάς τα κλασικά κομμάτια, τότε είσαι μια χαρά. Μας αρέσουν πολύ το μπλε, το μπεζ, το μαύρο και όλα εκείνα τα colorful κολεγιακά σχέδια με τα μεγάλα motifs και τα κεντητά γράμματα. Αυτό, όμως, που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι μπορείς πλέον να φορέσεις το jockey καπέλο σου, με όλα τα σύνολα που κάνεις και όχι μόνο με τα αθλητικά σου.

https://www.instagram.com/p/ClMV96FIFT3

Ξέρω ότι έχεις εντάξει τα jockey hats στο athleisure style, αλλά η μόδα έχει αλλάξει και σου δίνει την ευκαιρία να είσαι δημιουργική και να διασκεδάζεις με τα ρούχα σου. Φόρεσε το αγαπημένο σου καπέλο με το denim και το cozy παλτό σου, με ένα χαριτωμένο φόρεμα και puffer jacket, αλλά και με τις mini φούστες και τα ζεστά πουλόβερ σου. Να θυμάσαι, ότι επίσης, και μια καλή λύση για ένα bad hair day.

Street style inspo:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved