Η Sydney Sweeney μπορεί να είσαι εσύ ή η συμμαθήτριά σου - Το bullying για το σώμα και η «νίκη» της

Κι, όμως, τα περισσότερα νεαρά κορίτσια σίγουρα ταυτίζονται μαζί με την πρωταγωνίστρια του Euphoria, που πια αποτελεί το νέο IT girl του Hollywood!

Μπορεί να αναρωτιέσαι τι κοινό έχεις με μια Hollywood star, όμως σε διαβεβαιώνουμε πως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από όσο φαντάζεσαι. Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Euphoria», Sydney Sweeney, αποκάλυψε τους αγώνες που έδωσε στην εφηβεία της, ώστε να καταφέρει να αποδεχθεί και να αγαπήσει το σώμα της. Εάν σου εξάψαμε την περιέργεια, συνέχισε να διαβάζεις!

Η Sydney Sweeney εντυπωσίασε με glittery fishnet φόρεμα σε μπλε

Η Sydney Sweeney εξομολογείται για τη σχέση που είχε με το σώμα της

Η 25χρονη ηθοποιός παραδέχθηκε, πως ντρεπόταν για το σώμα της όταν πήγαινε στο σχολείο και μάλιστα έχει δεχθεί μπούλινγκ για αυτό. «Δεν ήθελα ποτέ να αλλάξω στα αποδυτήρια, λόγω του τρόπου που αντιμετώπιζαν οι άλλοι το σώμα μου. Δούλεψα σκληρά στη ζωή μου, προσπαθούσα να είμαι καλή με ό,τι καταπιανόμουν, ώστε να αποδείξω στον περίγυρό μου, ότι δεν καθορίζουν τα κιλά μου την αξία μου και τις ικανότητές μου», εξομολογείται συγκινώντας μας.

Παρόλα αυτά, η μάχη που έδωσε δε σταμάτησε εκεί. Συγκεκριμένα, η σταρ αποκάλυψε πως όταν έγινε γνωστή, λόγω της επιτυχίας που σημείωσε η σειρά «Euphoria», λάμβανε πολλά hate comments για το σώμα της, στα οποία έκαναν tag όχι μόνο την ίδια, αλλά και μέλη της οικογένειάς της. Αυτή η συμπεριφορά και όλο αυτό το μίσος που δέχθηκε ήταν τόσο άδικο και ψυχοφθόρο. «Ένιωσα, σαν να ζούσα ξανά τα σχολικά μου χρόνια από το κοινό που παρακολουθούσε τη σειρά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, αυτό που θέλουμε να θυμάσαι είναι πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Η αξία σου δεν καθορίζεται από το ύψος, το βάρος και την εμφάνισή σου, ούτε από τα σχόλια του κόσμου. Ο περίγυρος πάντα θα έχει κάτι να πει και θα κρίνει καλώς ή κακώς την κάθε μας κίνηση. Το θέμα είναι να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε και να μη δίνουμε σημασία στις άνευ λόγου και αιτίας κακεντρεχείς και πλήρως απαξιωτικές συμπεριφορές, αλλά να προχωράμε μπροστά, να βελτιωνόμαστε και να εξελισσόμαστε, χωρίς να ακούμε τίποτα και κανέναν. Και η Sydney Sweeney αυτό έκανε και κατάφερε τελικά να ξεχωρίσει στον κόσμο του θεάματος, αποτελώντας σήμερα το νέο IT κορίτσι του Hollywood.

Ακολούθησε την καρδιά σου, κυνήγησε τα όνειρά σου και να θυμάσαι πως στο τέλος το καλό πάντα νικάει!

Πηγή κεντρικής: sydney_sweeney

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved