Το αμφιλεγόμενο trend που υιοθετούν τα κορίτσια του TikTok για την πρώτη μέρα στο σχολείο

H νέα τάση που βλέπουμε ολοένα και πιο συχνά στο TikTok μας βάζει σε σκέψεις.

Λίγα μόνο 24ωρα έμειναν μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στη χώρα μας και τα κορίτσια σκέφτονται ήδη το outfit που θα επιλέξουν για την πρώτη ημέρα στο σχολείο. Την ίδια ώρα, οι teens στο εξωτερικό έχουν αναπτύξει μια περίεργη τάση η οποία δεν σου κρύβω ότι με προβλημάτισε λίγο (πολύ!).

Το makeup trend που διχάζει

Το νέο trend προτρέπει τα κορίτσια να δίνουν το «παρών» στις σχολικές αίθουσες με επαγγελματικό μακιγιάζ και fancy ρούχα. Μια έφηβη από το Birmingham, η Aniya, μίλησε στο dazeddigital.com και ανέφερε: «Στο Birmingham, η πρώτη ημέρα στο σχολείο είναι σαν μια επίδειξη μόδας. Όλοι φορούν τα καλύτερά τους ρούχα, είναι διασκεδαστικό. Γι’ αυτό αποφάσισα να φτιάξω το μακιγιάζ μου. Ήθελα να ξεχωρίσω λίγο».

Η νεαρή μαθήτρια σίγουρα κατάφερε να ξεχωρίσει από το πλήθος αφού εμφανίστηκε με επαγγελματικό makeup, το οποίο έγινε αργότερα viral στο TikTok. Τα σχόλια στην πλατφόρμα ήταν αμέτρητα και πυροδότησαν συζήτηση σχετικά με το αν είναι υγιές ή σωστό για μαθητές γυμνασίου να προσλαμβάνουν επαγγελματίες μακιγιέρ για την πρώτη μέρα του σχολείου.

Προσωπικά, θεωρώ αυτή την τάση μια μεγάλη και δαπανηρή υπερβολή που στερεί από τις έφηβες την παιδικότητά τους. Τα νέα κορίτσια οφείλουν να ζουν το σήμερα και δεν χρειάζονται ένα τόσο βαρύ μακιγιάζ, ειδικά στον σχολικό χώρο.

DIY: 4 μάσκες προσώπου με σοκολάτα για λαμπερό και αψεγάδιαστο δέρμα

Πηγή κεντρικής: lissyroddyy



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το πράσινο είναι το απόλυτο χρώμα του φθινοπώρου - 10 nail art για να διαλέξεις

Back to school: 7 αθλητικά outfits για να είσαι άνετη και stylish στο σχολείο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved