Back to school: 7 αθλητικά outfits για να είσαι άνετη και stylish στο σχολείο

Μπορείς να είσαι η απόλυτη style queen φορώντας αθλητικά σύνολα. 

Χαριτωμένα αθλητικά outfits για το σχολείο; Ναι! Δεν χρειάζεται να είσαι σε μια αθλητική ομάδα για να φοράς αθλητικά ρούχα ή αθλητικά παπούτσια. Στην πραγματικότητα, οι σπορ εμφανίσεις μπορούν να φορεθούν από οποιονδήποτε, οπουδήποτε! Είτε σου αρέσει να χαζεύεις τα sporty girls, είτε θέλεις να ενσωματώσεις ένα σπορ κομμάτι στο στυλ σου και αναζητάς την έμπνευση, τότε αυτό το άρθρο θα το λατρέψεις!

Σε λίγες ημέρες ξεκινούν τα σχολεία και εμείς ψάχνουμε τρόπους για να είσαι η απόλυτη style queen και αυτή τη σχολική χρονιά. Από hairstyles, μέχρι ένα τόσο-όσο μακιγιάζ, αλλά και ιδέες για outfits, όλα θα τα βρεις εδώ. Σήμερα όμως θα σταθούμε στο κομμάτι των outfits και θα σου προτείνω 7 αθλητικά σύνολα για μια άνετη εμφάνιση στο σχολείο, αλλά και απόλυτα stylish!

Η Hailey Bieber είναι το απόλυτο fashion icon - 9 φθινοπωρινά outfits για έμπνευση

Το αθλητικό στυλ δεν συνεπάγεται αποκλειστικά φόρμα ή πιασμένα μαλλιά σε αλογοουρά. Το sporty style δεν είναι μόνο για τις ημέρες της γυμναστικής και σήμερα θα πάρεις την έμπνευση που αναζητάς.



Τα 2 pros τού να φοράς αθλητικά ρούχα στο σχολείο

- Μπορείς να είσαι εξαιρετικά άνετη, ενώ παράλληλα φαίνεσαι χαριτωμένη.

- Θα είσαι προετοιμασμένη για οτιδήποτε, είτε για ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι βόλεϊ με την παρέα, είτε για τρέξιμο στο προαύλιο.

Παρακάτω θα δεις μερικές συμβουλές για να ντυθείς αθλητικά στο σχολείο.

Συνδύασε τα σπορ items με τα casual ρούχα σου

Αντί να πηγαίνεις στο σχολείο με φόρμες από την κορυφή μέχρι τα νύχια, συνδύασε ένα πουλόβερ με ένα τζιν μπουφάν ή skinnies με sneakers.

Κολάν και σακάκι γίνεται; ΓΙΝΕΤΑΙ

Το κολάν μπορεί να μην είναι και το αγαπημένο σου item, αλλά σε περίπτωση που είναι, τότε σου έχω τέλεια νέα! Μπορείς να συνδυάσεις το κολάν σου, με ένα oversized t-shirt και από πάνω να φορέσεις ένα ωραίο σακάκι. Για παπούτσια φυσικά και θα φορέσεις sneakers, ταιριάζουν υπέροχα. Μην το φοβηθείς, τόλμησέ το.

https://www.instagram.com/p/ChkZYGRs1Yw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μην φοβάσαι τα έντονα χρώματα

Μπορείς εύκολα να απολαύσεις την αγάπη σου για τα έντονα ροζ ή κόκκινα, ενσωματώνοντας αυτά τα χρώματα στα σπορ outfits σου. Για παράδειγμα, φόρεσε ένα σετ φόρμας σε έντονο χρώμα ή ένα σπορ παντελόνι σε έντονο χρώμα με ένα απλό t-shirt!

Cargo pants και oversized t-shirt

Μια ιδέα εμπνευσμένη από τη Hailey Bieber είναι να συνδυάσεις ένα ωραίο cargo παντελόνι με ένα oversized t-shirt.

fnt

All oversized outfit

Μπορείς για το απόλυτο αθλητικό και super άνετο look να διαλέξεις oversized t-shirt και φαρδύ παντελόνι, συνδυάζοντάς το με τα sneakers σου. Με τα κατάλληλα δε αξεσουάρ θα απογειώσεις το σύνολο.

https://www.instagram.com/p/Cd6L_sfrW7K/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τζιν, με crop-top και sneakers

Και ναι, όπως έχουμε ξαναπεί το τζιν είναι το item που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα κάθε γυναίκας και αυτό γιατί είναι ευέλικτο και μπορείς να δημιουργήσεις πολλά looks φορώντας το. Ναι, μπορείς να δημιουργήσεις και μια σπορ εμφάνιση με το τζιν σου συνδυάζοντάς το με ένα t-shirt και τα sneakers σου.

https://www.instagram.com/p/Ccx9gV8sAUM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποδηλατικό κολάν

Ο καιρός ακόμα επιτρέπει να φοράμε τα αθλητικά, ποδηλατικά κολάν και αν πιάσουν λίγο τα κρύα μπορείς να τα συνδυάσεις με κάποιο φούτερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

#WelcomeFall: 6 τάσεις στα jeans που θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο

Hair Alert: 7 tips για να επαναφέρεις τα μαλλιά σου από το καλοκαίρι & να πεις «αντίο» στη φθορά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved