#WelcomeFall: 6 τάσεις στα jeans που θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο

Αν αναρωτιέσαι για τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν στα jeans αυτή τη σεζόν, τότε εδώ θα σταματήσεις! 

Δειλά-δειλά ξεκινάμε να μπαίνουμε στη νέα σεζόν και με βαριά καρδιά πρέπει να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι (κάθε αρχή και δύσκολη λένε, είναι μέχρι να μπούμε σε πρόγραμμα). Αλλά καταλαβαίνω ότι με τον ερχομό του Σεπτέμβρη σαν κάπως να σου έρχονται όλα μαζεμένα, όπως το άνοιγμα των σχολείων, το διάβασμα, η καθημερινή επιλογή του outfit για το σχολείο και άλλα τόσα!

Στη μετάβαση όμως από τη μία σεζόν στην άλλη έρχεται και κάτι super exciting που ίσως είναι ο μοναδικός λόγος που περιμένουμε να φύγει το καλοκαίρι και να έρθει το φθινόπωρο. Ποιος είναι αυτός; Οι νέες τάσεις φυσικά! Σε ομορφιά και μόδα γεννιούνται νέες τάσεις κάθε σεζόν και εμείς είμαστε εδώ ανυπομονώντας να τις μάθουμε όλες.

DIY: 2 τρόποι να ξεβάψεις το σκούρο jean και να το κάνεις καινούριο

Οι τάσεις των jeans για τη νέα σεζόν είναι εδώ

Σήμερα λοιπόν θα σταθώ στο τελευταίο και θα μιλήσουμε για μόδα. Αν λατρεύεις τα τζιν σαν εμένα, τότε αυτό το φθινόπωρο είναι «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα σου! Θα δεις πολύ τζιν αυτή τη σεζόν, μέσα από μια σειρά από μοναδικά στυλ που θα λατρέψεις.

https://www.instagram.com/p/CONsKCMARrs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από πανωφόρι τζιν μέχρι εσώρουχα (εντάξει εμείς ίσως δεν το επιλέξουμε, αλλά η Dua Lipa δεν είπε όχι σε αυτό), ψωνίζουμε σε jean τα πάντα. Η μόδα μπορεί να εξελίσσεται, αλλά ποτέ «δεν ξεχνάει» από πού ξεκίνησε. Σίγουρα γνωρίζεις τη φράση «Η μόδα κάνει κύκλους» και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι τάσεις που θα βλέπουμε παντού φθινόπωρο-χειμώνα ταιριάζουν απόλυτα με αυτό!

Η επιστροφή του indie sleaze αποτέλεσε τη μεγάλη αναβίωση της μόδας grunge της δεκαετίας του '90, η οποία, στα jean news, μεταφράζεται ως τζιν εμπνευσμένο από vintage στυλ. Ανοιχτό μπλε και σκούρο, χαμηλοκάβαλα και φαρδιά τζιν θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο.

Oversized jean μπουφάν

Είναι το item που πρέπει να μπει στην ντουλάπα σου το φθινόπωρο και που χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια υπόσχεται τις πιο στιλάτες εμφανίσεις.



Denim maxi φούστες

Αν και οι mini φούστες έχουν κλέψει την παράσταση μέχρι στιγμής το 2022 και οι maxi και οι midi φούστες έγιναν τα υποτιμημένα all-stars του καλοκαιριού, φέτος το φθινόπωρο... αλλάζουν τα πράγματα! Οι τζιν maxi φούστες μπορεί να σου δίνουν vintage vibes και απαράμιλλο στυλ. Δεν το λέμε εμείς, αλλά τα It girls της μόδας.

Φαρδιά, ψηλόμεσα jean με ψηλοτάκουνα

Τα jean εμπνευσμένα από το vintage style θα τα βλέπεις παντού αυτό το φθινόπωρο. Μπορεί αυτό το στυλ να έρχεται κατευθείαν μέσα από τα 90s, αλλά είναι η τάση που θα αγκαλιάσεις χωρίς δεύτερη σκέψη και την οποία μπορείς να συνδυάσεις με πολλούς τρόπους.

https://www.instagram.com/p/CPY6YVhAHZl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χαμηλοκάβαλα jean

Από mini φούστες, μέχρι cargos παντελόνια, τα χαμηλοκάβαλα τζιν φαίνεται να παίρνουν τον απόλυτο διαχρονικό ρόλο και να διατηρούν σταθερή θέση στις τάσεις και για την ερχόμενη σεζόν. Πίσω στο Y2k trend, λοιπόν, και τα χαμηλοκάβαλα τζιν μας δίνουν τα πιο ωραία vibes!

Jean καμπάνα

Την προηγούμενη σεζόν τα jean καμπάνες έκαναν μια μοναδική εμφάνιση, αλλά όπως φαίνεται ήρθαν για να μείνουν! Το 2023 θα συνεχίζεις να βλέπεις το απόλυτο vintage item και ετοιμάσου για τους κομψούς συνδυασμούς.

Ψηλόμεσα jean

Το ψηλόμεσα jean είναι το item που κολακεύει κάθε σωματότυπο και δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα κάθε κοπέλας.



Α, φυσικά και συνεχίζει να είναι η απόλυτη τάση και για τη νέα σεζόν και δεν αναρωτιόμαστε καθόλου το γιατί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οδηγός αγοράς: 5 βραδινές τσάντες για τις πιο κομψές και εντυπωσιακές εμφανίσεις

Τα mini μαύρα φόρεματα είναι διαχρονικά και must have για το καλοκαίρι - 7 για να διαλέξεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved