Η Hailey Bieber είναι το απόλυτο fashion icon - 9 φθινοπωρινά outfits για έμπνευση

Η Hailey Bieber είναι το απόλυτο fashion inspo της εβδομάδας και θα πάρουμε έμπνευση για να δημιουργήσουμε τα πιο όμορφα, φθινοπωρινά outfits!

Μπορεί η Hailey Bieber να τράβηξε περισσότερο τα φώτα της δημοσιότητας με τη σχέση και έπειτα με τον γάμο της με τον Justin Bieber, αλλά αυτό το βρήκαμε όλοι σαν μια καλή ευκαιρία για να την γνωρίσουμε καλύτερα και εν τέλει…να τη λατρέψουμε. Κάτι που δεν μπορεί να κρυφτεί είναι ότι πάρα πολλές φορές (όπως και μπορεί να έχεις παρατηρήσει και μόνη σου) αποτελεί το απόλυτο beauty inspo για μας και μας δίνει χρήσιμα tips για το μακιγιάζ τα οποία και μοιραζόμαστε με σένα. Εντάξει, θα το παραδεχτώ! Πολλά τα εφαρμόζουμε και στη ρουτίνα μακιγιάζ μας και μας έχουν λύσει τα χέρια!

Σήμερα είπαμε να το αλλάξουμε λίγο αυτό και να μιλήσουμε για μόδα by Hailey Bieber! Όπως ήδη έχεις καταλάβει, το καλοκαίρι τελείωσε και ήρθε η ώρα να καλωσορίσουμε το φθινόπωρο και να ψάξουμε ωραία outfits για να το υποδεχτούμε με στυλ.

Πώς θα δημιουργήσεις το καλοκαιρινό «sunburn blush» look που λατρεύει η Hailey Bieber

Η Hailey Bieber είναι το απόλυτο fashion inspo

Όπως μπορεί να έχεις παρατηρήσει, αν όχι θα το μάθεις τώρα, η Hailey έχει πολύ ωραίο στυλ, λατρεύει το street style και μπορεί να μας εμπνεύσει για να φτιάξουμε τα πιο ωραία, κομψά και chic outfits αλα fall weather. Είναι το απόλυτο fashion inspo, μας υπενθυμίζει την κομψότητα των 90s και πάμε να δούμε 8+1 σύνολά της που αξίζει να αντιγράψεις ASAP και να φορέσεις το φθινόπωρο.

Έχω κάνει την έρευνά μου και θα δεις και προτάσεις απλού στυλ, αλλά και για μια βραδινή έξοδο. Πάμε να δούμε!

Τζιν και πάλι τζιν

Η Hailey Bieber λέει ένα μεγάλο ΝΑΙ στα τζιν και εμείς επίσης μιας και είναι το πιο ευέλικτο item που μπορεί να έχει η ντουλάπα σου. Η Hailey, στη συγκεκριμένη περίπτωση, το συνδύασε με άσπρο crop top και απογείωσε το outfit φορώντας τα κατάλληλα κοσμήματα. Ετοιμάσου φυσικά να δεις παρακάτω και άλλους τρόπους που η Hailey Bieber φοράει το τζιν της!

https://www.instagram.com/p/CgAHIiZLVQ-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Mini μαύρο φόρεμα

Φαίνεται οτι το mini μαύρο φόρεμα είναι must have item και για τη Hailey Bieber και το επιλέγει σε πολλές περιστάσεις.

haileybieber 1

Oversized items

Όπως θα παρατηρήσεις σήμερα, η Hailey λατρεύει τα oversized items και της αρέσει να τα συνδυάζει με πολλούς τρόπους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τη βλέπουμε με ένα oversized set, με παντελόνι σε low-rise γραμμή.

https://www.instagram.com/p/CR6_wScLGNF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Denim με oversized ζακέτα

Ένα outfit που θα ευχαριστηθείς πολύ το φθινόπωρο και το κυριότερο; Θα νιώθεις άνετη. Η Hailey έπαιξε με λαδί ζακέτα και denim παντελόνι, αλλά εσύ μπορείς να επιλέξεις και ροζ απόχρωση μιας που είναι super hot trend φέτος!

haileybieber 2

Χαμηλοκάβαλα παντελόνια

H Hailey Bieber φαίνεται να προτιμάει συχνά τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια και σε αυτή την περίπτωση φοράει λαδί cargo pants που αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μεγάλη τάση φέτος.

https://www.instagram.com/p/CeY84ICLiRH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες και άλλα outfits στην gallery.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Butterfly look: Το make up trend που έχει λατρέψει η Gen Z

Trend alert - Η Hailey Bieber φοράει nonstop 5 διαφορετικά στυλ γυαλιών ηλίου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved