Plazacore style: Το fashion trend που θα σε κάνει να βγάλεις την girly πλευρά σου προς τα έξω

Το plazacore trend είναι το απόλυτο στυλ που «θα αγκαλιάσεις» αυτό το φθινόπωρο!

Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του και ξεκινάει σιγά-σιγά η προετοιμασία για να υποδεχθούμε το φθινόπωρο. Ήδη ο καιρός αυτές τις μέρες είναι λίγο μουντός, αλλά σύμφωνα με τις προβλέψεις, αυτό που βλέπουμε έξω ταιριάζει με τη χαρακτηριστική φράση: «Μπόρα είναι θα περάσει». Δυστυχώς, πρόκειται να έρθουν μερικές ακόμη μέρες καύσωνα, αλλά εμείς θα ετοιμαστούμε από τώρα για τον Σεπτέμβριο (δε θα μας ξεγελάσει ο καιρός)!

Για να υποδεχθούμε όπως πρέπει τη νέα εποχή πάντα ψάχνουμε fresh trends για να είμαστε οι απόλυτες style queens και πάντα μέσα στη μόδα! Τώρα όσον αφορά το φθινόπωρο αν αναρωτιέσαι, ναι κάτι νέο υπάρχει για να ξεχωρίσεις αυτή τη σεζόν και για αυτό ευθύνεται το TikTok!

Γίνε μια σύγχρονη Barbie υιοθετώντας το Barbiecore trend - 10 φούξια items για σένα

Το plazacore style είναι η νέα τάση που «γέννησε» το TikTok

Όπως ήδη ξέρεις, στο TikTok μπορείς να βρεις πολλά βίντεο κάθε κατηγορίας, αλλά πλέον η πλατφόρμα έχει και τη δυναμική της να «γεννάει» νέα trends! Ένα πρόσφατο που θα βλέπεις συχνά αυτό το φθινόπωρο; Το plazacore style!

Όταν πρόκειται για εμβληματικούς χαρακτήρες της Νέας Υόρκης που έχουν (είτε εν γνώσει τους, είτε όχι) εδραιώσει ορισμένες από τις πιο σημαντικές τάσεις της μόδας του σήμερα, υπάρχουν αρκετά ονόματα που θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε στη συζήτηση. Η Eloise είναι ένα από αυτά και όπως φαίνεται για το TikTok αποτέλεσε την απόλυτη έμπνευση.

Μέσα από τα αγαπημένα μυθιστορήματα της Kay Thompson, η ηρωίδα των παιδικών βιβλίων εξελίχθηκε σε λογοτεχνική λάτρης, με τη σειρά από χαρούμενες περιπέτειες γύρω από το πιο πολυτελές ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης. Τώρα, με την τελευταία τάση του TikTok στο Plazacore, οι αναγνώστες και οι λάτρεις της μόδας τιμούν την drama queen με μια δική της αισθητική και είμαστε εδώ για να τη μάθουμε!

https://www.instagram.com/p/Ce6Fpk8oo7C/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η τάση που θα βλέπεις συνέχεια στο feed σου αυτό το φθινόπωρο

Σε αντίθεση με άλλα trends εμπνευσμένα από το TikTok (ναι σε βλέπουμε, Barbiecore), είναι πραγματικά απίστευτα εύκολο να αξιοποιήσεις την τάση του Plazacore αυτό το φθινόπωρο (και δεν απαιτείται διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο ή παρατεταμένη διαμονή στο The Plaza)!



Από tweed μπουφάν και mini φούστες, μέχρι παντόφλες ξενοδοχείων, t-shirts με γιακά, βραδινές τσάντες και άφθονες statement κορδέλες, η αισθητική του Plazacore ξεχειλίζει από στιλ και ταυτόχρονα glamour και preppy εμφανίσεις που είναι στη μόδα τη νέα σεζόν! Πάρε έμπνευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Arabian Nights: Με το νέο trend του TikTok θα ζήσεις βραδιές μαγικές

Siren eyes: Η hot τάση του TikTok θα σου χαρίσει το αισθησιακό βλέμμα που αναζήτας σε κάθε μακιγιάζ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved