Γίνε μια σύγχρονη Barbie υιοθετώντας το Barbiecore trend - 10 φούξια items για σένα

Η ταινία της Barbie έρχεται και το φούξια outfit της Margot Robbie μας έβαλε σε πειρασμό.

Η νέα ταινία της Barbie, δεν θα κυκλοφορήσει για άλλη μια χρονιά, αλλά οι teaser φωτογραφίες από το πλατό είναι ήδη εδώ! Περιλαμβάνουν τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling να είναι ντυμένοι στα ροζ και να προετοιμάζουν την ταινία που τόσες περιμένουν. Φυσικά και το hot pink δεν έχει «περάσει απαρατήρητο» από τις τάσεις της μόδας.

Ήδη αυτή τι στιγμή που μιλάμε το hot pink χρώμα είναι μεγάλη τάση (ναι ξέρω το βλέπεις παντού) και οι fashion experts αναμένουν να αυξηθεί σε δημοτικότητα μέχρι να βγει η ταινία. Με άλλα λόγια: Η τάση Barbiecore ήρθε να μείνει για λίγο και εσύ θα είσαι έτοιμη για να την υποδεχθείς βλέποντας τα 10 φούξια items που έχω συγκεντρώσει για σένα!

Η Margot Robbie θα υποδυθεί την πιο αγαπημένη ηρωίδα των παιδικών σου χρόνων

Γιατί Barbie χωρίς φούξια outfit δεν είναι Barbie!

Αλλά το ροζ δεν είναι για όλες! Κάποιες το θεωρούν ένα πολύ τολμηρό χρώμα και δε προτιμούν να το προσθέσουν στην ντουλάπα τους, άλλες το αποφεύγουν επειδή αισθάνονται ότι είναι πολύ κοντά στον τόνο του δέρματός τους (απαλό ροζ), και άλλες το φοράνε και θέλουν σε δευτερόλεπτα να το βγάλουν αφού νιώθουν...σαν τη Barbie!

https://www.instagram.com/p/Cf7vXULtqRm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αλλά είναι πιο εύκολο να «μεταφράσεις» την απόχρωση σε street style από ό,τι νομίζεις, ειδικά αν θες να ξεπεράσεις λίγο τα χρωματικά σου όρια και να τολμήσεις να προσαρμόσεις στο στυλ σου το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού. Μη ξεχνάς ότι το ροζ αναδεικνύει και το μαύρισμα, πόσο μάλλον το hot pink!

Η Barbiecore τάση θα σε κάνει να αγαπήσεις το φούξια χρώμα

Δεδομένου ότι είναι ένα καλοκαίρι που η ταινία της Barbie είναι στα θέματα προς συζήτηση, η ίδια θα επηρεάσει τη μόδα και τις τάσεις για τους επόμενους μήνες, και εμείς θα σου πούμε πώς να προσαρμόσεις την ντουλάπα σου ανάλογα.

Πολλές celebrities έχουν «φορέσει» την hot pink τάση συμπεριλαμβανομένων των Anne Hathaway, Florence Pugh, Khloe Kardashian, Doja Cat, Megan Fox και Machine Gun Kelly. Ακόμα και η ίδια η Barbie μας έδειξε πώς θα φόραγε η αρχική, παιδική μας influencer, το χαρακτηριστικό της χρώμα, και το αποτέλεσμα που είδαμε στη σελίδα της στο Instagram μας έκανε να ζηλέψουμε!



Αν και συ λοιπόν θες να δοκιμάσεις το Barbiecore trend, όπως η Margot Robbie σου έχω 10 φούξια items που χρειάζεσαι!

calzedonia magio

CALZEDONIA

hm

H&M

mango

MANGO

TSAKIRIS

TSAKIRIS MALLAS

intersport

INTERSPORT

axileas

Achileas accessories

asos

ASOS

nyx

NYX PROFESSIONAL MAKEUP

mac

M·A·C COSMETICS

μιγατο

MIGATO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οδηγός αγοράς: Τα πιο κομψά maxi φορέματα της αγοράς που θα φοράς με τα πάντα

10 αναζωογονητικά body mists για να αντιμετωπίσεις τις καυτές μέρες του καλοκαιριού

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved