#BeautyTime: 7 φανταστικά nail art για να δοκιμάσεις μόνη σου στο σπίτι

Το πιο όμορφο μανικιούρ θα το φτιάξεις... home alone!

Το Σάββατο και η Κυριακή είναι οι μέρες της απόλυτης χαλάρωσης και μια καλή ευκαιρία για να περιποιηθείς τον εαυτό σου, όπως του αξίζει! Το καθημερινό πρόγραμμα, συνήθως δε σου δίνει την πολυτέλεια του χρόνου για να φροντίσεις τον εαυτό σου και να τον ξεκουράσεις σωστά. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να οργανώσεις ένα όμορφο και αναζωογονητικό beaute το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ή όταν έχεις χρόνο;

Δε σου κρύβω ότι η μεγάλη μου αδυναμία κρύβεται στην περιποίηση που χαρίζω στον εαυτό μου στο σπίτι και η οποία συνεπάγεται skincare, bodycare, ενυδάτωση και φροντίδα των μαλλιών μου (τώρα ειδικά με τη θάλασσα το έχουν περισσότερη ανάγκη από ποτέ). Κάνεις λάθος αν πίστεψες ότι θα ξεχνούσα το μανικιούρ.

Mermaid nails: Η απόλυτη τάση του καλοκαιριού είναι βγαλμένη από παραμύθι - 10 για να διαλέξεις

Μπορείς να φτιάξεις το πιο όμορφο nail art μόνη σου στο σπίτι

Μπορεί να μην προλαβαίνω πάντα να πηγαίνω στη nail artist μου, αλλά τα νύχια μου θα είναι πάντα περιποιημένα και κομψά μιας και…μπορώ να κάνω το τέλειο nail art μόνη μου στο σπίτι!



Πώς; Λίγο scroll σε αγαπημένους nail λογαριασμούς σε Instagram και TikTok, αλλά και στο Pinterest, αρκούν, προκειμένου να βρεις και να καταλήξεις στο χρώμα ή το σχέδιο που θα κάνεις αυτή τη φορά στα νύχια σου.

Η διάθεση, το στιλ (ακόμη και ο καιρός), πάντα παίζουν τον ρόλο τους και εγώ είμαι εδώ για να σου δείξω 7 nail art και πώς μπορείς να τα φτιάξεις home alone σε περίπτωση που δεν προλαβαίνεις να πας στη nail artist σου ή έχεις τη διάθεση να δημιουργήσεις το δικό σου, μοναδικό mani!

Έτοιμη να χαρίσεις στον εαυτό σου το απόλυτο beaute αναζωογόνησης και χαλάρωσής;

Diamond Dust Cuff

Το diamond dust cuff είναι ένα από τα πιο κομψά μανικιούρ που έχουμε δει, και το καλύτερο; Μπορείς να το αντιγράψεις πανεύκολα, αν έχεις λίγη υπομονή μόνη σου στο σπίτι. Ειδικά αν είσαι λάτρης της λάμψης θα το λατρέψεις.

https://www.instagram.com/reel/ChAu5Mal2G0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Rhinestones nails

Αν είσαι fan της σειράς «Euphoria» ή απλά έχεις TikTok, δε γίνεται να μην έχεις δει το διάσημο μανικιούρ της Cassie. Μπορεί να φαίνεται απλό αλλά…τα διακριτικά στρας το κάνουν super chic και εξαιρετική επιλογή για το επόμενο μανικιούρ σου. Είναι και εύκολο στη δημιουργία!

Egg nails

Αν θες να βάλεις ένα #weekendchallenge στο εαυτό σου, τι λες να δοκιμάσεις ένα διαφορετικό και πολύ πρωτότυπο σχέδιο νυχιών; Δοκίμασε να φτιάξεις τα τηγανιτά μάτια που τόσο σου αρέσουν να τρως στο… μανικιούρ σου.

https://www.instagram.com/reel/CcOiqtElJL6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

French nails

Δε θα μπορούσε να λείπει το κλασικό και πολύ αγαπημένο όλων μας, γαλλικό μανικιούρ. Αν ψάχνεις για κάτι πιο ξεχωριστό από τη λευκή γραμμή, επίλεξε άλλο χρώμα για να το σχεδιάσεις.



Monochrome orange

Μανικιούρ στο σπίτι και μονοχρωμία συνήθως πάνε πακέτο! Όμως αν το θεωρείς ένα πολύ βασικό και boring nail art, δοκίμασε να σχεδιάσεις μια διακριτική γραμμή σε απόχρωση του χρώματος που έχεις επιλέξει, για να δώσεις αυτό το κάτι ξεχωριστό που αναζητάς στο μανικιούρ σου!

https://www.instagram.com/reel/CbdNucDFqt-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Glazed Donut Nails

Δεν γίνεται να μην έχεις παρατηρήσει τον χαμό που κάνει το αγαπημένο nail art της Hailey Bieber! Είναι το απόλυτο, summer glowy mani και το πιο WOW της υπόθεσης; Μπορείς να το φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι. Ναι, θα αποκτήσεις το μανικιούρ της Hailey Bieber και θα αναλάβεις τον ρόλο της nail artist. Θα λατρέψεις το αποτέλεσμα.

Color nails

Ξέχνα τη μονοχρωμία! Δημιούργησε το απόλυτο καλοκαιρινό μανικιούρ τολμώντας έναν ωραίο συνδυασμό χρωμάτων. Να είσαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα είναι φανταστικό!

nail art

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Nails alert: 5 tips για να σταματήσεις να τρως τα νύχια σου

10 ροζ nail art για να τονίσεις και να αναδείξεις το μαύρισμά σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved