Mermaid nails: Η απόλυτη τάση του καλοκαιριού είναι βγαλμένη από παραμύθι - 10 για να διαλέξεις

Τα mermaid nails είναι η απόλυτη πρόταση για το μανικούρ των διακοπών σου.

Η αγαπημένη μου πριγκίπισσα της Disney ήταν η Ariel η γοργόνα. Θες επειδή λατρεύω την θάλασσα; Θες επειδή όλη αυτή η ιστορία με έκανε μικρή να μάθω ότι υπάρχει ζωή κάτω στο βυθό; Όποιος και να είναι ο λόγος που με έκανε να λατρέψω αυτό το παραμύθι, είναι η ταινία που δε χορταίνω να βλέπω έως και σήμερα.

Και ποια μικρή, επηρεαζόμενη από την Ariel δεν έκανε τη γοργόνα όταν βούταγε στη θάλασσα; Εγώ πάντως ναι! Οι γοργόνες μπορεί να θεωρούνται μύθος αλλά…αποτελούν την απόλυτη έμπνευση για το πιο μαγικό μανικιούρ του καλοκαιριού, το οποίο και αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μεγάλο trend. Ο λόγος για τα mermaid nails λοιπόν!

Siren eyes: Η hot τάση του TikTok θα σου χαρίσει το αισθησιακό βλέμμα που αναζήτας σε κάθε μακιγιάζ

Το επόμενο μανικιούρ σου θα είναι βγαλμένο από παραμύθι

Υπάρχει κάτι το μαγικό για τις γοργόνες και κάτι απίστευτα funky με το μανικιούρ που είναι εμπνευσμένο από αυτές. Ίσως είναι η αιθέρια ομορφιά τους ή το μυστήριο του τι κρύβεται κάτω από τα κύματα της θάλασσας.

Όπως και να έχει τα mermaid nails, μπορούν να προσθέσουν την απόλυτη πινελιά μαγείας στο καλοκαιρινό σου μανικιούρ και να σε βοηθήσουν να αναδείξεις την πιο λαμπερή σου πλευρά με μια μοναδική εμφάνιση.

Τα mermaid nails είναι η απόλυτη τάση του καλοκαιριού

Συνήθως όταν μιλάμε για γοργονέ mani, αναφερόμαστε στη σκόνη η οποία δίνει αυτό το εφέ, την οποία και μπορείς να βρεις σε διάφορα χρώματα. Είτε θέλεις ένα απλό σχέδιο είτε κάτι ξεχωριστό, έχω να σου προτείνω 10 mermaid nails για να αποφασίσεις πιο θα κάνεις στις καλοκαιρινές σου διακοπές.



Ναι, το νέο σου μανικιούρ θα είναι βγαλμένο από παραμύθι και ετοιμάσου για το πιο WOW αποτέλεσμα. Εσύ πιο μανικιούρ λες να επέλεγε η Ariel;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ocean nails: Το νέο trend θέλει τα κύματα της θάλασσας στο μανικιούρ σου

Manicure X Pedicure: 10 ιδέες για τα nail art του καλοκαιριού

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved