H Camila Cabello άλλαξε χρώμα μαλλιών και υιοθέτησε την απόλυτη μελί απόχρωση

 Ξέχνα τη μελαχρινή Camila Cabello! Έκανε την απόλυτη καλοκαιρινή αλλαγή και το νέο hair look της έχει το χρώμα του μελιού. 

Η Camila Cabello αποφάσισε να φωτίσει την εικόνα της με μια νέα απόχρωση εμπνευσμένη από το μέλι. Η αγαπημένη μας celeb αποφάσισε να αφήσει πίσω της τα μαύρα μαλλιά της και να κάνει την απόλυτη αλλαγή ανοίγοντας λίγο το χρώμα των μαλλιών της!

Αν και σίγουρα είναι περισσότερο team brunette, παρά team blonde, τα νέα μαλλιά της Camila είναι στο χρώμα του μελιού και είναι μια μεγάλη αλλαγή από αυτό που έχουμε συνηθίσει από την τραγουδίστρια. «Miel», έγραψε στο Instagram αποκαλύπτοντας το νέο χρώμα μαλλιών με δύο selfies.

Orange nails: 10 funky μανικιούρ σε όλες τις αποχρώσεις του πορτοκαλί

Η Camila Cabello τόλμησε την απόλυτη καλοκαιρινή αλλαγή

Στην πρώτη φωτογραφία, φαίνεται ότι η Camila τόνισε διακριτικά το φυσικό, σκούρο χρώμα της. Στη δεύτερη όμως δείχνει πολύ πιο ξανθιά. Και στις δύο φωτογραφίες, τα μαλλιά της Camila έχουν ένα φυσικό, wavy style! Οπότε είναι πλέον γεγονός! Ξεχνάμε τη μελαχρινή Camila και υποδεχόμαστε το honey hair color trend που τόλμησε στα μαλλιά της και είναι η απόλυτη αλλαγή (μεταξύ μας της ταιριάζει απίστευτα).

https://www.instagram.com/p/Ce90Lq7udXc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως προαναφέραμε, το blonde hair color είναι αρκετά μακριά από την Camila. Αν και στο παρελθόν φορούσε ξανθές περούκες και μάλιστα δοκίμασε μια πράσινη περούκα στην απόχρωση της μέντας, για λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Shawn Mendes, η star σπάνια ξεφεύγει από το φυσικό, σκούρο, μαύρο χρώμα στα μαλλιά της.

Ίσως ο ηλιόλουστος καιρός και οι υψηλές θερμοκρασίες ενέπνευσαν την Camila να ανοίξει λίγο το χρώμα τον μαλλιών της, το οποίο και φωτίζει το πρόσωπό της, ή ίσως αποφάσισε να κάνει μια ανανέωση λόγω της συμμετοχής της ως coach στο «The Voice» αυτό το φθινόπωρο.



Ανεξάρτητα από την έμπνευση, το νέο honey hair color trend δείχνει πολύ όμορφο στην Camila και είμαστε ενθουσιασμένες που βλέπουμε το νέο look της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα sunset nails είναι η νέα τάση στα μανικιούρ που θα βλέπεις συνέχεια στο feed σου

Κλασικό VS χρωματιστό smokey eye look: Πώς θα δημιουργήσεις το απόλυτο μακιγιάζ του καλοκαιριού

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved