Κλασικό VS χρωματιστό smokey eye look: Πώς θα δημιουργήσεις το απόλυτο μακιγιάζ του καλοκαιριού

Σου αρέσει η ένταση στο μάτι με ζεστές αποχρώσεις ή έντονο χρώμα; Ό,τι και να προτιμάς, δες πώς μπορείς να φτιάξεις το απόλυτο καλοκαιρινό smokey eye look εύκολα και γρήγορα!

Καλό καλοκαίρι, girl! Η αλήθεια είναι ότι από τα μέσα του Μαΐου έχουνε πιάσει για τα καλά οι ζέστες αλλά επισήμως σήμερα σου εύχομαι, που τελειώνεις το σχολείο. Τι σημαίνει αυτό; Τέλος το πρωινό ξύπνημα, έξοδοι με την παρέα, θάλασσα, ηλιοκαμένη επιδερμίδα, χρώμα στο πρόσωπο, γέλια και φυσικά… πολύ χρώμα!

Το καλοκαίρι είναι η σεζόν που πέρα από την αφόρητη ζέστη, υποδεχόμαστε τις πιο hot τάσεις και τα ακόμη πιο hot χρώματα τα οποία θα βλέπουμε ΠΑΝΤΟΥ! Χρώμα στα ρούχα, χρώμα στα μανικιούρ και πού δε θα μπορούσε να λείπει; Στο μακιγιάζ! Σήμερα λοιπόν θα ασχοληθούμε με το μακιγιάζ και πιο συγκεκριμένα; Κωδικός: Smokey eyes!

Τα colorful eyeliners είναι η hot τάση του καλοκαιριού - Tips και 10 για να διαλέξεις

Ναι, μπορώ να σε καλύψω, σε όποια κατηγορία και αν βρίσκεσαι. Σου αρέσει το κλασσικό smokey eye με τις πιο ζεστές και σκουρόχρωμες αποχρώσεις ή σου αρέσουν τα πιο χρωματιστά smokey eye looks; Ό,τι και να προτιμάς, σήμερα θα δούμε πώς μπορείς να δημιουργήσεις εύκολα το πιο hot καλοκαιρινό, smokey eye look για να κάνεις τις πιο WOW εμφανίσεις σε κάθε σου έξοδο.

Πιάσε τα πινέλα, τις σκιές σου και φυσικά το eyeliner σου και ξεκινάμε!

Πώς απλώνεις τη σκιά ματιών για να κάνεις smokey eyes

Ένα smokey eye μπορεί να δείχνει περίπλοκο ή δύσκολο προς τη δημιουργία του αλλά πίστεψέ με, δεν είναι! Ακόμη κι αν έχεις μόνο eyeliner στη συλλογή καλλυντικών σου και όχι σκουρόχρωμες σκιές, μπορείς να δημιουργήσεις ένα απαλό, smokey eye look, αλλά αν θέλεις τη γνωστή ένταση ενός κλασικού smokey eye look, συνέχισε να διαβάζεις (μην ανησυχείς, έρχονται tutorials)!

Τοποθέτησε μια ματ, nude σκιά σε όλο το βλέφαρό σου για να δημιουργήσεις τη βάση σου.

Εφάρμοσε μια ματ σκιά σε σκούρο τόνο στις εξωτερικές γωνίες των ματιών σου, άπλωσε με το πινέλο το χρώμα στη γραμμή των βλεφαρίδων σου και στη συνέχεια ανακάτεψέ τη προς τα πάνω και προς τα έξω με ένα φουντωτό πινέλο για να μαλακώσεις τυχόν σκληρές γραμμές.

Δώσε ένταση στο βλέμμα σου!

Περνάμε στο αγαπημένο μου βήμα! It’s eyeliner time. Πάρε ένα σκούρο eyeliner (ή μολύβι) σε καφέ ή μαύρη απόχρωση και τοποθέτησέ το κατά μήκος των επάνω και κάτω βλεφαρίδων σου (δεν χρειάζεται να είναι τέλειο)! Στη συνέχεια, κάνε απαλό blending με το πινέλο, πάρε ένα λεπτό πινέλο και τοποθέτησε λίγη από τη σκουρόχρωμη σκιά σου, σύρριζα στην κάτω γραμμή των βλεφάρων σου.



Αν σου αρέσει η ματ εμφάνιση, σταμάτησε εκεί. Εάν θέλεις να φωτίσεις το βλέμμα σου, επίλεξε το πιο λεπτό σου πινέλο για να τοποθετήσεις μια πιο shimmery, ανοιχτή απόχρωση σκιάς στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σου. Και αν θέλεις ένα full-glam look, πρόσθεσε μια glitter σκιά ματιών, στο κέντρο των ματιών σου. Ολοκλήρωσε με mascara και έτοιμη!

Χρωματιστό Smokey Eye look

Πουθενά δεν λέει ότι ένα smokey eye look πρέπει να αποτελείται μόνο από αποχρώσεις του γκρι, του καφέ ή του μαύρου! Αν σου αρέσει το χρώμα, θα ακολουθήσεις τα ίδια βήματα που μόλις σου ανέφερα, με τη μόνη διαφορά ότι… θα μπει χρώμα στο παιχνίδι!

Επειδή το κίτρινο είναι ένα χρώμα που λατρεύω στο μακιγιάζ για το καλοκαίρι, θα σου φέρω ως παράδειγμα smokey eyes με κίτρινες αποχρώσεις. Ξεκίνησε με ένα κίτρινο ματ χρώμα πάνω από το βλέφαρο και κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες, παίξε με σκούρες αποχρώσεις του χρυσού και του πορτοκαλί στις εξωτερικές γωνίες.



Όπως πάντα, κάνε blending τις αποχρώσεις με το πινέλο σου για να αναμειχθούν τα χρώματα μεταξύ τους. Tip: Όταν επιλέγεις πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και λάμψη για το μακιγιάζ των ματιών σου, εφάρμοσε λευκό eyeliner ως βάση για να κάνεις τα χρώματα στο επάνω μέρος πιο ζωντανά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Evil Eye Nails! Τώρα θα διώχνεις το κακό το μάτι δείχνοντας απλώς το μανικιούρ σου

Night luxe: Η «ακριβή» aesthetic τάση του TikTok που έγινε viral

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved