Orange nails: 10 funky μανικιούρ σε όλες τις αποχρώσεις του πορτοκαλί

Το super hot χρώμα του καλοκαιριού τώρα θα αποτελέσει έμπνευση για το επόμενο μανικιούρ σου! Orange nails και 10 για να διαλέξεις. 

Το πορτοκαλί είναι το χρώμα των ζουμερών ροδάκινων και των φύλλων του φθινοπώρου. Το πορτοκαλί εμφανίζεται σε τόσες πολλές αποχρώσεις και είναι παντού στη φύση, αλλά μέχρι πέρσι ήταν κάπως περιθωριοποιημένο στον κόσμο της ομορφιάς και της μόδας.

Τώρα, βέβαια, το πορτοκαλί έχει ονομαστεί το «it» χρώμα του 2022 και αποτελεί την απόλυτη έμπνευση ΚΑΙ για την επιλογή του καλοκαιρινού μανικιούρ σου! Μπορείς να δεις το πορτοκαλί αυτή τη σεζόν παντού στη μόδα, στις πασαρέλες και στην ομορφιά! Γιατί λοιπόν να μην ενσωματώσεις αυτό το εντυπωσιακό χρώμα στα νύχια σου;

Τα sunset nails είναι η νέα τάση στα μανικιούρ που θα βλέπεις συνέχεια στο feed σου

Το επόμενο μανικιούρ σου θα έχει το πιο hot χρώμα του καλοκαιριού

Υπάρχουν τόσα πολλά, καταπληκτικά χρώματα για να βάψεις τα νύχια σου, οπότε μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να επιλέξεις ποιο θέλεις να είναι εκείνο που θα αντιπροσωπεύσει το μανικιούρ του μήνα! Ίσως θα έπρεπε να πας για ένα κλασικό κόκκινο, nude ή... μήπως πορτοκαλί; Το πορτοκαλί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσεις εκπληκτικά σχέδια νυχιών από τολμηρές φλόγες έως όμορφα ombre. Όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχει μια απόχρωση που ταιριάζει σε όλες, από ζωηρά πορτοκαλί έως απαλούς, παστέλ τόνους.

Για να πάρεις μια εικόνα, για το πόσο WOW φαίνεται το πορτοκαλί χρώμα στο καλοκαιρινό μανικιούρ, σου έχω 10 orange nail art για να σε δελεάσω και να τολμήσεις τη hot τάση της σεζόν! Αν δεν σου άρεσε το πορτοκαλί χρώμα πριν, θα το αγαπήσεις αφού δεις αυτά τα εντυπωσιακά μανικιούρ!

10 orange nails για να διαλέξεις

Το πορτοκαλί είναι το χρώμα της ευτυχίας και της χαράς, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το πορτοκαλί μανικιούρ έχει μεγάλη ζήτηση.

https://www.instagram.com/reel/Cd_em--goi_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν θέλεις μια ανοιχτή απόχρωση, δοκίμασε ανοιχτό πορτοκαλί. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσες θέλουν να προσθέσουν λίγο χρώμα στα νύχια τους χωρίς να υπερβάλλουν. Για πιο τολμηρή εμφάνιση, προτίμησε ένα έντονο πορτοκαλί. Μπορείς να επιλέξεις ακόμη και πορτοκαλί neon για μια πραγματικά, μοναδική εμφάνιση.



Δες 10 ASAP ιδέες στην gallery, για να αποφασίσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλασικό VS χρωματιστό smokey eye look: Πώς θα δημιουργήσεις το απόλυτο μακιγιάζ του καλοκαιριού

Πέρλες & body chains - 8 τάσεις στα κοσμήματα του καλοκαιριού για να απογειώσεις κάθε outfit σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved