Τα sunset nails είναι η νέα τάση στα μανικιούρ που θα βλέπεις συνέχεια στο feed σου

Ένα ονειρικό μανικιούρ εμπνευσμένο από το ηλιοβασίλεμα είναι η fresh τάση που αξίζει να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της ξεγνοιασιάς και του ρομαντισμού! Θάλασσα, βουτιές, βράδυ στην παραλία ακούγοντας μουσική και αναπολώντας με την παρέα όμορφες στιγμές, τρέλες και φυσικά… ηλιοβασίλεμα! Δεν ξέρω για εσένα, αλλά για μένα το ηλιοβασίλεμα του καλοκαιριού είναι κάτι το μαγικό.

Ας το φανταστούμε λίγο μαζί! Μέσα Ιουλίου, διακοπές στο αγαπημένο σου νησί, ώρα περίπου 7:30 το απόγευμα, παρέα με τον αγαπημένο σου ή με την κολλητή σου ή ακόμη και μόνη σου να χαζεύεις και να χάνεσαι στις σκέψεις σου. Κάπου εκεί ξεκινάει ο ήλιος να δύει. Δεν χρειάζονται λέξεις, απλά απολαμβάνεις αυτή τη μαγεία που μόλις συμβαίνει μπροστά σου.

Κλασικό VS χρωματιστό smokey eye look: Πώς θα δημιουργήσεις το απόλυτο μακιγιάζ του καλοκαιριού

Τώρα θα χαζεύεις το δικό σου ηλιοβασίλεμα κάθε φορά που κοιτάς το μανικιούρ σου!

Το ηλιοβασίλεμα του καλοκαιριού μας δίνει πολλά vibes και αν είσαι λάτρης του και ρομαντική ψυχή (like me), σου έχω μια ιδέα! Τι λες το επόμενο μανικιούρ σου να είναι like Sunset; Ναι, καλά διάβασες! Τα sunset nails είναι η απόλυτη πρόταση.

Είναι πάντα διασκεδαστικό να βάφεις τα νύχια σου χρησιμοποιώντας θέματα που αφορούν την κάθε εποχή. Στην προκειμένη περίπτωση, το καλοκαίρι. Το Sunset nail design είναι ένα από τα θέματα που μπορείς να επιλέξεις για να χρωματίσεις το καλοκαίρι σου και να σκέφτεσαι την αγαπημένη σου στιγμή ανά πάσα ώρα κοιτάζοντας απλά το… μανικιούρ σου.

Τα καλύτερα σχέδια νυχιών Sunset για να δοκιμάσεις

Υπάρχουν τρία σχέδια νυχιών ηλιοβασιλέματος που γίνονται εύκολα και σίγουρα και θα φέρουν έναν άλλον αέρα στο καλοκαίρι σου. Blue Skies, Tropical Paradise και Sorbet Sunshine είναι τα σχέδια νυχιών που πρέπει να επιλέξεις για την εποχή.



Το Blue Skies Nail Design έρχεται με κυρίαρχο το γαλάζιο χρώμα. Συνδυάζεται με λευκό χρώμα που θα σου θυμίσει καλοκαιρινούς ουρανούς. Στο Tropical Paradise κυριαρχεί το ντεγκραντέ, πορτοκαλί χρώμα που μοιάζει με ένα ζεστό, καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα. Εν τω μεταξύ, το Sorbet Sunshine έχει ως βασικά χρώματα το ροζ και το πορτοκαλί χρώματα!

https://www.instagram.com/p/Cclfb7kL2Ok/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σου έχω 9 sunset nail art για να έχεις το ηλιοβασίλεμα στο μανικιούρ σου! Τρέξε στην gallery.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Evil Eye Nails! Τώρα θα διώχνεις το κακό το μάτι δείχνοντας απλώς το μανικιούρ σου

Πέρλες & body chains - 8 τάσεις στα κοσμήματα του καλοκαιριού για να απογειώσεις κάθε outfit σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved