Κοραλλί, φούξια, κίτρινο - 6 μακιγιάζ με χρώμα για να καλωσορίσεις τον Μάη

Καλή Πρωτομαγιά! Η ημέρα των «χρωμάτων» έφτασε, και πέρα από το πρωτομαγιάτικο λουλουδένιο στεφάνι σου, χρώμα θα έχει και το μακιγιάζ σου!

Καλό μήνα, girls! Σήμερα υποδεχόμαστε τον Μάιο και μαζί με αυτόν, τα όμορφα, πλήρως ανθισμένα χρωματιστά λουλούδια με τα οποία θα φτιάξεις το πρωτομαγιάτικο στεφάνι σου και φυσικά χρώμα, πολύ χρώμα. Άλλωστε, αν μπορούσαμε να περιγράψουμε τον Μάη με μία λέξη αυτή σίγουρα θα ήταν το… χρώμα (εμένα πάντως είναι η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό).

Τον Μάιο θέλουμε χρώμα παντού! Στα ρούχα μας (είναι η εποχή που το floral θα πάρει την πρώτη θέση ως επιλογή για outfit), στο σπίτι μας (θα διακοσμήσεις το γραφείο ή το σαλόνι σου με χρωματιστά, μυρωδάτα λουλούδια) και φυσικά στο… μακιγιάζ μας!

TikTok fashion hack: Πώς θα αναβαθμίσεις το oversized πουκάμισο με μία μόνο κίνηση

Καλωσόρισε τον Μάη με πολύ χρώμα

Oh, yes! Μάιος χωρίς χρωματιστό μακιγιάζ γίνεται; Δε γίνεται. Και γι’ αυτό ακριβώς είμαι εδώ σήμερα. Μαζί θα δούμε 6 μακιγιάζ με χρώμα για να υποδεχτείς τον Μάη όπως ακριβώς του αξίζει. Δηλαδή; Με πολύ χρώμα!

Το κοραλλί, το φούξια και το κίτρινο είναι μερικά από τα χρώματα που θα δούμε σήμερα και θα γίνουν η απόλυτη έμπνευσή σου για το μακιγιάζ της σημερινής σου εξόδου και όχι μόνο. Πάμε να δούμε;

https://www.instagram.com/reel/Cb7r2W7Ijjk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κίτρινή σκιά

gigi hadid

Κίτρινο χρώμα στο εσωτερικό του ματιού και στο εξωτερικό του κάτω βλεφάρου, eyeliner, nude χείλη και έτοιμη. Το αποτέλεσμα; Απλά υπέροχο, αν και νομίζω οτι μπορείς να το δεις και μόνη σου!

Μη φοβάσαι το κίτρινο χρώμα στο μακιγιάζ σου! Πρώτον, λόγω της ομοιότητάς του με τον ήλιο, το κίτρινο θεωρείται ως η πιο δυναμική απόχρωση μεταξύ των ζεστών χρωμάτων.

Την άνοιξη, με τον καιρό να ζεσταίνει και να νιώθεις πιο ευδιάθετη, είναι διασκεδαστικό να ξεκινάς να δοκιμάζεις διάφορα χρώματα. Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους είναι να βάλεις σκιά ή eyeliner σε χρώμα.

Φούξια σκιά

fouxia skia

Το φούξια είναι το απόλυτο χρώμα που μπορεί κανείς να δοκιμάσει στο μακιγιάζ του τις ζεστές μέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, για να επιτύχεις ένα φούξια eye look, είναι να τοποθετήσεις μια πιο σκουρόχρωμη απόχρωση του ροζ στην εξωτερική γωνία του ματιού σου και στη γωνία του κάτω βλεφάρου, για να δώσεις βάθος και ένταση στο βλέμμα, και στη συνέχεια να περάσεις τη φούξια σκιά σου σε όλο το κινητό σου βλέφαρο. Ανάμειξε τις σκιές μεταξύ τους (το γνωστό blending), κάνε nude χείλη (να εμπεριέχει το κραγιόν ροζ υποτόνους) και έτοιμη! Εύκολο, έτσι;

Κόκκινη σκιά

kokkini skia

Το κόκκινο χρώμα έχει δυναμική από μόνο του, οπότε αν επιλέξεις ένα eye look με κόκκινη σκιά, τότε δε χρειάζεται να κάνεις πολλά. «Ζέστανε» το βλέμμα σου, περνώντας ελαφρώς με ένα πινέλο το bronzer σου στο κινητό σου βλέφαρο και στην περιοχή κάτω από το κόκαλο του φρυδιού και στη συνέχεια απλώς τοποθέτησε την κόκκινη σκιά σου στο καπάκι του ματιού και στη γραμμή του κάτω βλεφάρου και… αυτό ήταν.

Όσο για τα χείλη, εγώ προσωπικά θα τολμούσα ένα έντονο κόκκινο κραγιόν (είναι κόκκινη υπόθεση αυτό το μακιγιάζ).

Μπλε σκιά

mple skia

Δε θα μπορούσε να λείπει η μπλε σκιά από τα χρώματα που επέλεξα για σένα σήμερα. Είναι ένα χρώμα που αναδεικνύει απίστευτα το χρώμα των ματιών, όποιο και να είναι αυτό (καστανό, γαλάζιο, πράσινο). Πώς θα κάνεις το μακιγιάζ των ματιών σου αν επιλέξεις την μπλε σκιά; Πανεύκολα! Απλώς, ξεκίνα να δίνεις βάθος τονίζοντας την εξωτερική γωνία του ματιού επιλέγοντας σκούρα μπλε σκιά και στη συνέχεια τοποθέτησε μια πιο ανοιχτόχρωμη μπλε σκιά στο κινητό σου βλέφαρο. Με ένα καθαρό πινέλο ξεκίνα να τις αναμειγνύεις καλά μεταξύ τους.

Για περισσότερη ένταση στο βλέμμα, μπορείς να «παίξεις» με το μαύρο μολύβι ματιών σου, τοποθετώντας το στη γωνία του ματιού και στη γραμμή του κάτω βλεφάρου. Με ένα καθαρό πινέλο ξεκίνα να σβήνεις τη μαύρη, «σκληρή» γραμμή και voila! Όσο για τα χείλη, επίλεξε ένα nude κραγιόν ή gloss.

Φούξια χείλη

fouxia xeillh

Το φούξια κραγιόν είναι μια super πρόταση για εσένα που λατρεύεις τις ροζ και πιο έντονες αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου. Με μια έντονη απόχρωση κραγιόν, όπως το φούξια, δε χρειάζεσαι πολλές «πληροφορίες» στο μακιγιάζ των ματιών. Trust me, κάνει τη διαφορά από μόνο του.



Κοραλλί χείλη

κοραλι χείλη

Το κοραλλί είναι το απόλυτο χρώμα της άνοιξης και του καλοκαιριού και δε θα μπορούσα να μη στο αναφέρω! Κοίτα να δεις πώς έχουν τα πράγματα όταν θέλεις να βάλεις αυτή την απόχρωση στα χείλη σου: Κάνεις κανονικά τη βάση σου, περνάς λίγη γυαλάδα σαν σκιά στα άνω βλέφαρά σου, mascara, το κοραλλί κραγιόν σου και... έτοιμη! Με αυτό το χρώμα δε χρειάζεσαι τίποτ' άλλο, τραβάει από μόνο του τα βλέμματα και είναι πολύ εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/reel/CS4bYJzq5hd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το αντηλιακό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της skincare routine σου - 10 για να διαλέξεις

It's shower time - Πώς να χρησιμοποιείς σωστά το body scrub και 10 για να διαλέξεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved