Το αντηλιακό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της skincare routine σου - 10 για να διαλέξεις

Το αντηλιακό είναι απαραίτητο για την προστασία της επιδερμίδας σου!

Εάν δεν φοράς αντηλιακό κάθε μέρα, ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις να το κάνεις! Από μικρή πρέπει να μάθεις να φοράς αντηλιακό αν θέλεις να περνάς πολύ χρόνο στον ήλιο. Ναι, ναι... Ξέρω... Θυμάσαι τις μέρες που η μητέρα σου σε κυνηγούσε για να σε αλείψει με αντηλιακό από το πρόσωπο μέχρι τα πόδια. Και πολύ καλά έκανε! Ήρθε η ώρα να συνεχίσεις κι εσύ να κάνεις το ίδιο.

It's shower time - Πώς να χρησιμοποιείς σωστά το body scrub και 10 για να διαλέξεις

Το αντηλιακό θα γίνει μέρος του skincare σου

Η καθημερινή εφαρμογή αντηλιακού θα πρέπει να είναι η βάση της ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας σου. Γνωρίζεις ήδη μερικούς από τους λόγους για τους οποίους το αντηλιακό είναι τόσο σημαντικό, αλλά κάποιοι από αυτούς μπορεί να είναι νέοι για εσένα.

Γι΄αυτό, σήμερα θα δούμε μαζί γιατί πρέπει να εντάξεις το αντηλιακό στην καθημερινή περιποίηση του προσώπου σου, αλλά όχι μόνο! Θα πάμε και για ψώνια. Ναι, σου έχω 10 αντηλιακά, ιδανικά για τη νεανική σου επιδερμίδα, που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου.

Το αντηλιακό μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του δέρματος

Το γνωρίζουμε ήδη, αλλά είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε αυτήν τη λίστα και αξίζει να το επαναλάβουμε. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις είναι πόσο σημαντικά, η καθημερινή χρήση αντηλιακού, μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του δέρματος. Σε μια αυστραλιανή μελέτη, τα μελανώματα ήταν σχεδόν τέσσερις φορές λιγότερο συχνά σε όσους χρησιμοποιούσαν καθημερινά αντηλιακό σε σύγκριση με εκείνους που το χρησιμοποιούσαν περιστασιακά. Δεν αρκεί αυτό;

Το αντηλιακό είναι ο καλύτερος τρόπος για την πρόληψη των σημαδιών γήρανσης

Ναί! Αυτό είναι αλήθεια! Οι ακτίνες UV είναι γνωστό ότι προκαλούν φωτογήρανση του δέρματος. Πώς μοιάζει αυτό; Με τις λεπτές γραμμές, τον αποχρωματισμό του δέρματος και τη διάσπαση του κολλαγόνου (έτσι το δέρμα σου θα φαίνεται πιο ξηρό και με χαλάρωση).

Μπορεί να σου φαίνεται τρομακτικό αυτό που σου λέω, αλλά προσέχουμε για να… έχουμε! Η πρόληψη και η φροντίδα του δέρματος μας είναι το παν.

Βοηθά στη διατήρηση ομοιόμορφου τόνου δέρματος

Οι κηλίδες και ο ανομοιόμορφος τόνος του δέρματος προκαλούνται σε μεγάλο βαθμό από την έκθεση στον ήλιο.

Και, ναι! Το αντηλιακό είναι και για αυτό must.



3 λόγοι (δικαιολογίες) για τους οποίους δεν φοράς ήδη αντηλιακό καθημερινά

1. Είναι λιπαρό και μυρίζει

Πολλά αντηλιακά δεν δημιουργούνται με γνώμονα την ομορφιά και την άνεση. Ή μάλλον... αυτό ίσχυε στο παρελθόν. Τα σύγχρονα αντηλιακά είναι υπέροχα, δεν αφήνουν λιπαρότητα και πρέπει ASAP να τα κάνεις δικά σου!

Εάν σε ανησυχεί η λιπαρή υφή, μπορείς να δοκιμάσεις να χρησιμοποιήσεις λίγη πούδρα για πιο ματ αποτέλεσμα, αφού αφήσεις το αντηλιακό για περίπου 8 λεπτά να απορροφηθεί από το δέρμα.

2. Κι άλλο βήμα στη ρουτίνα περιποίησής μου

Ναι. Είναι ένα επιπλέον βήμα στην καθημερινότητά σου. Είναι όμως και το πιο σημαντικό βήμα. Και η προστασία του δέρματός σου από τον ήλιο θα κάνει όλα τα άλλα προϊόντα περιποίησης δέρματος πιο αποτελεσματικά, δίνοντάς σου τα καλύτερα, μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Έχουμε λοιπόν, καθαρισμό προσώπου, ενυδατική κρέμα και… αντηλιακή προστασία!

3. Δεν με βλέπει πολύ ο ήλιος

Εάν βρίσκεσαι κοντά σε ένα παράθυρο, βγαίνεις έξω για βόλτες ή για καφέ, τότε εξακολουθείς να εκτίθεσαι στον ήλιο και εξακολουθείς να χρειάζεσαι καθημερινά αντηλιακό.



Καιρός να το αλλάξεις αυτό! Παρακάτω σου έχω 10 αντηλιακά, για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο, και να κάνεις μια νέα αρχή…προστατεύοντας το δέρμα σου από τις ακτίνες του ήλιου.

κορες αντηλιακο

KORRES-ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ-GEL ΠΡΟΣΩΠΟΥ SPF50 1+1

avene αντηλιακο

AVENE-AVENE INTENSE PROTECT ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ SPF50+

vichy αντηλιακο

VICHY-IDEAL SOLEIL ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ SPF50+

apivita αντηλιακο

APIVITA-BEE SUN SAFE ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ SPRAY ΕΛΑΦΡΙΑΣ ΥΦΗΣ SPF50

carroten sunscreen

CARROTEN-FACE CREAM MATLOOK SPF30

la roche poshe sunscreen

LA ROCHE POSAY-ANTHELIOS ULTRA CREAM WITH PERFUME SPF50+

freezyderm sunscreen

FREZYDERM-SUN SCREEN VELVET FACE SPF30

garnier SUNSCREEN

GARNIER-AMBRE SOLAIRE ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ BB CREAM SPF50

nivea sunscreen

NIVEA- NIVEA SUN UV FACE ANTI - AGE CREAM SPF50

biotherm sunscreen

BIOTHERM- LAIT SOLAIRE HYDRATANT ANTI-DRYING MELTING MILK SPF30

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρουζ, σκιές, κραγιόν! Οι σωστές αποχρώσεις για εσένα που είσαι ξανθιά

Do it like Gigi Hadid - Πώς μπορείς να φορέσεις κι εσύ την κίτρινη σκιά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved