Coastal grandmother: Το στυλ που τρεντάρει στο TikTok και έχει επιρροές από προηγούμενες δεκαετίες

Ένα νέο fashion trend που αξίζει να δοκιμάσεις για να ξεχωρίσεις.

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις το TikTok είναι πλέον ένα από τα δημοφιλέστερα app παγκοσμίως. Καθημερινά εκατομμύρια κορίτσια χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να εμπνευστούν σε θέματα μόδας, ομορφιάς αλλά και για να δουν αστεία ή χρηστικά videos.

Μια 26χρονη TikTokerαπό την Καλιφόρνια επινόησε τον όρο «coastal grandmother» για να περιγράψει μια συγκεκριμένη αισθητική και τρόπο ζωής. H Lex Nicoleta μετρά περισσότερους από 26 χιλιάδες followers στο Ιnstagram οι οποίοι την ακολουθούν για να πάρουν inspo από εκείνη σε θέματα στυλ.

Coastal grandmother: Τι είναι η νέα τάση

Ουσιαστικά το συγκεκριμένο fashion trend έχει έντονες επιρροές από προηγούμενες δεκαετίες και το στυλ γυναικών όπως η Diane Keaton στο Something's Gotta Give και η Meryl Streep στο It's Complicated. Περιλαμβάνει αρκετά ακόμη πράγματα όχι απλώς ένα κομψό outfit, αλλά έναν ολόκληρο τρόπο ζωής με όμορφα σπίτια, κήπους και καλό φαγητό.

https://www.instagram.com/p/Cb_Oi6KJBK9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Lex αναφέρει πως για να πετύχεις το συγκεκριμένο στυλ χρειάζεσαι ρούχα με κουμπιά, ζιβάγκο, πουλόβερ από κασμίρ και matching sets από πιτζάμες. Η διάσημη TikToker μίλησε στο BuzzFeed News και ανέφερε πως η «Coastal grandmother» είναι μια επιτυχημένη γυναίκα που δημιουργεί μια όμορφη ζωή για τον εαυτό της. Σύμφωνα με την Lex το συγκεκριμένο fashion trend είναι για όλες.

https://www.instagram.com/p/CbbMYjTJJez/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επένδυσε σε λευκά tops, ανάλαφρα ζιβάγκο, καπέλα και ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις η πιο ανοιξιάτικη εκδοχή του εαυτού σου (π.χ. φλοράλ φορέματα, φούστες κ.ά.). «Το trend είναι ένα πάντρεμα όλων όσων είμαι. Μια κοπέλα που ξυπνά με φρέσκα λουλούδια στο σαλόνι, φτιάχει καφέ το πρωί ακούγοντας ζεστή μουσική», συμπλήρωσε η Lex στο BuzzFeed.

Το καλό σου φόρεμα μπορείς να το φοράς και κάθε μέρα - Εμπνεύσου από την Dua Lipa

Πηγή κεντρικής: lex_nicoleta



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νιώθεις συνέχεια ότι δεν έχεις τι να φορέσεις; 5 στυλιστικά λάθη που σίγουρα κάνεις

Τα sneakers αλλιώς! 9 τρόποι να φορέσεις το πιο cool shoe trend φέτος την άνοιξη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved