Νιώθεις συνέχεια ότι δεν έχεις τι να φορέσεις; 5 στυλιστικά λάθη που σίγουρα κάνεις

Τα μυστικά για να δείχνεις πάντα περιποιημένη και stylish.

Ας είμαστες ειλικρινείς κορίτσια. Όλες θέλουμε να φοράμε τα τελευταία fashion trends, να έχουμε τα πιο cool ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της σεζόν. Για να επιτευχθεί αυτό ξοδεύουμε ένα μεγάλο μέρος από το χαρτζιλίκι μας στο shopping , το οποίο είναι αναμφίβολα ένα από τα αγαπημένα μας hobby.

Τα πράγματα πάνε τόσο καλά...μέχρι να έρθει η ώρα να ντυθείς. Στέκεσαι απελπισμένη κοιτάζοντας τις κρεμάστρες στην ντουλάπα σου και αναστενάζεις λέγοντας : «Δεν έχω τίποτα να φορέσω». Μεταξύ μας αυτό δεν ισχύει απλώς υποπίπτεις σε μερικά στυλιστικά ατοπήματα με αποτέλεσμα να νιώθεις πως κανένα από τα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου δεν ταιριάζει στην περίσταση.

5 στυλιστικά λάθη τα οποία σίγουρα κάνεις

https://www.instagram.com/p/CaQEGV5MmoX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

1) Επένδυσε στα trends αντί να εστιάσεις σε διαχρονικά κομμάτια

Ο χρυσός κανόνας του shopping είναι ο εξής: Εάν δεν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να το φοράει σε έξι μήνες, μην το αγοράσεις. Πολλά κορίτσια αγοράζουν items τα οποία είναι αυτή την περίοδο στη μόδα ωστόσο δεν τους ταιριάζουν με αποτέλεσμα να μένουν αργότερα αφόρετα στην ντουλάπα.

2) Αγοράζεις items κακής ποιότητας

Όλοι το έχουμε βιώσει ξανά και ξανά: Αγοράζεις ένα φθηνό ρούχο και όταν πας να το φορέσεις διαπιστώνεις ότι δεν εφαρμόζει σωστά, διαφανίζει και έχει αντιαισθητικό αποτέλεσμα. Προσπάθησε να αγοράζεις ρούχα καλής ποιότητας, σύμφωνα πάντα με το budget που διαθέτεις.

https://www.instagram.com/p/Bp7neH3HLW5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

3) Δεν έχεις αρκετά basics

Μονόχρωμα μπλουζάκια, ένα τζιν με ωραία εφαρμογή, ένα little black dress και μερικά ακόμη items πρέπει να βρίσκονται πάση θυσία στην ντουλάπα σου.

4) Κρατάς ρούχα που δεν φοράς πια

Είναι σύνηθες να θέλεις να κρατήσεις μερικά ρούχα για συναισθηματικούς λόγους. Αυτό ωστόσο θα οδηγήσει στο να γεμίζει η ντουλάπα σου με πράγματα που πιθανότατα δεν θα ξαναφορέσεις ποτέ.

5) Αγοράζεις πράγματα για να τα φορέσεις στο μέλλον

Το no1 λάθος που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις κάτι με στόχο να το φορέσεις στο άμεσο μέλλον. Το πιο πιθανό είναι να καταλήξει αφόρετο στα ράφια ή στην ντουλάπα σου.

Πηγή κεντρικής: lissyroddyy



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στην gallery που ακολουθεί συγκέντρωσα για εσένα μερικά από τα ωραιότερα street style looks του Instagram για να εμπνευστείς και να αντιγράψεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved