Αναποφάσιστη η Sydney Sweeney - Άλλαξε ξανά το χρώμα μαλλιών της

Μπορεί το κόκκινο να της πήγαινε full, τίποτα δεν συγκρίνεται όμως με τα ξανθιά μαλλιά της!

Η star του Euphoria Sydney Sweeney είναι και πάλι ξανθιά! Η ηθοποιός επέστρεψε στο signature χρώμα μαλλιών της, αφού τα είχε βάψει σε μια χάλκινη απόχρωση για έναν επερχόμενο ρόλο στο National Anthem του Tony Toast. Να σημειώσουμε πως πολλές stars του Hollywood έχουν δοκιμάσει να βάψουν τα μαλλιά τους κόκκινα, όπως η Gigi Hadid, η Kendall Jenner και πιο πρόσφατα η Kaia Gerber.



Η Sydney δεν είναι η μόνη A-list star που άλλαξε τα μαλλιά της για έναν ρόλο. Η Dua Lipa για παράδειγμα έγινε ξανθιά για τον ρόλο της στην ταινία Argylle του Matthew Vaughn.

sydney_sweeney.jpg

Η Sydney Sweeney έβαψε τα μαλλιά της χάλκινα και είναι ίδια με την Daphne Bridgerton

Η αλλαγή στα μαλλιά της

Η Sydney έκανε την πρώτη της εμφάνιση με το, και πάλι, ξανθό της μαλλί στο event Teen Vogue Celebrates New Hollywood την Τετάρτη (23/3). Για την περίσταση, η star φόρεσε έναν Brandon Maxwell κορσέ από τη Fall/Winter 2022 συλλογή του οίκου, το οποίο συνδύασε με μια διάφανη φούστα. Η ηθοποιός δήλωσε νωρίτερα αυτόν τον μήνα, «Δίνω μάχη για να κάνω τα μαλλιά μου υγιή. Έχω προσπαθήσει πολύ και υπάρχει βελτίωση».

https://www.instagram.com/p/Cbibc64hT8P/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επίσης, η 24χρονη ηθοποιός ανέδειξε το πιο λαμπερό χτένισμα στα Oscars στις 28 Μαρτίου. Η Sydney συνδύασε τις ξανθές αφέλειές της με ένα εφαρμοστό Miu Miu λιλά φόρεμα με κρυστάλλους και πίστεψέ με όταν λέω ότι ήταν πανέμορφη – δες τις φωτογραφίες παρακάτω για να καταλάβεις!

https://www.instagram.com/p/Cbp0ScCrap1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved