Ποια μακριά μαλλιά; Η Alexa Demie από το Euphoria κυκλοφορεί με το πιο κοντό hair look

Η Maddy από την αγαπημένη σου σειρά μόλις είπε «αντίο» στα υπέροχα, μακριά μαλλιά της!

Την έχεις αγαπήσει για τα υπέροχα make up looks της στη σειρά Euphoria της HBO, αλλά και για τα μακριά μαλλιά της. Η αλήθεια είναι ότι η τηλεοπτική Maddy ήταν (ναι μιλώ σε παρελθοντικό χρόνο) το hair goal για πολλά κορίτσια εκεί έξω.

Να, όμως, που πριν λίγες ημέρες η Alexa Demie – όπως είναι το πραγματικό της όνομα- αποφάσισε να αλλάξει ριζικά την εμφάνισή της.

euphoria litrwsi rue

Η Zendaya αποκάλυψε το φινάλε της σειράς Euphoria! Τι θα συμβεί στη Rue

Η Alexa Demie με αγορίστικο look

Στα πράσα έπιασαν οι paparazzi την Alexa Demie και συγκεκριμένα έξω από ένα συνεργείο αυτοκινήτων στο Los Angeles. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Maddy από τη σειρά Euphoria να φορά total black σύνολο, αλλά… να έχει και πολύ – πάρα πολύ- κοντά μαλλιά.

https://www.instagram.com/p/CaKiYP3IMqz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βλέπεις; Η τηλεοπτική Maddy έχει πολύ κοντό, αγορίστικο κούρεμα με πολύ κοντές αφέλειες. Αγνώριστη είναι… Ας μη λέμε ψέματα!

via GIPHY

Το pixie cut τάση… για πάντα

Στην ουσία, η Maddy έκανε ένα pixie cut κούρεμα το οποίο την κάνει να δείχνει εντελώς διαφορετική. Πρόκειται, βέβαια, για μια διαχρονική τάση.

Ναι, το pixie cut κούρεμα το βλέπουμε κάθε σεζόν ανάμεσα στις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά, κάθε φορά με μικρές διαφοροποιήσεις. Άλλοτε με αφέλειες και φράντζα, άλλοτε πιο κοντό ή πιο μακρύ.



Το φοβάσαι; Οκ, είναι μια πολύ μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή σου σε περίπτωση που το αποφασίσεις και το κάνεις, όμως δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Check και την gallery και δες pixie cut κουρέματα που ίσως να σε βάλουν σε πειρασμό. Η Maddy το έκανε, εσύ γιατί όχι;

Cover photo: @euphoria

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved