Pretty in Pink! Στα 19α γενέθλιά της η Olivia Rodrigo έμοιαζε σαν ‘90s cowgirl

Φόρεσε ένα crop top και ένα ροζ cowgirl καπέλο!

Για τα 19α γενέθλιά της, η Olivia Rodrigo φόρεσε ένα μεταξωτό, total pink σύνολο από το brand No Dress. To retro εμπνευσμένο look περιλάμβανε ένα camisole set με μαύρη δαντέλα, ροζ μανίκια, και μια ασορτί midi φούστα που έγραφε «Eat Me Please, I'm So Delicious». Το vintage look της τραγουδίστριας περιλάμβανε επίσης ένα καουμπόικο καπέλο που έγραφε «Birthday Girl», ένα ασημένιο μενταγιόν και πανύψηλες μαύρες γόβες Mary Jane, οι οποίες σύμφωνα με τον Instagram λογαριασμό @oliviarodrigocloset είναι από το brand Naked Wolfe. «Ευχαριστώ για την αγάπη σας! Είμαι τώρα 19!» έγραψε η τραγουδίστρια στο Instagram.

https://www.instagram.com/tv/CaQBBtxFxv5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χρόνια πολλά Olivia!

Η Rodrigo εδραίωσε τη θέση της ως style icon από το ντεμπούτο της στα AMAs. H star έχει κερδίσει αναγνώριση στη μουσική βιομηχανία όχι μόνο για τα τραγούδια της, αλλά και για την αίσθηση του στυλ της, το οποίο συνδυάζει 90s αναφορές με νέες Gen Z προσεγγίσεις. Είτε επισκέπτεται τον Λευκό Οίκο φορώντας τη 2021 εκδοχή του iconic καρό outfit από το «Clueless», είτε τον Jimmy Kimmel Live! με το signature χτένισμα της Wednesday Addams (κόρη της γνωστής οικογένειας Addams), η Rodrigo πάντα προκαλεί νοσταλγία με τα σύνολά της. Ακόμη και στα μουσικά της βίντεο η Rodrigo αποτίει φόρο τιμής σε icons όπως η Britney Spears ή σε αγαπημένες ταινίες όπως το «The Princess Diaries».

dua_lipa_periodeia_catsuit.jpg

Θέλουμε κι εμείς την ολόσωμη φόρμα της Dua Lipa! Η εμφάνιση που μας ξετρέλανε



Τον Απρίλιο, η τραγουδίστρια θα παρευρεθεί στα 64α Ετήσια Βραβεία Grammy, όπου είναι υποψήφια σε επτά κατηγορίες και είμαστε ενθουσιασμένες να δούμε ποιο '90s style icon θα εμπνεύσει την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί. Να θυμίσουμε επίσης πως πολύ σύντομα το Disney Plus θα κυκλοφορήσει το «Driving Home 2 U», ένα ντοκιμαντέρ για το πρώτο άλμπουμ της Olivia.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @oliviarodrigo

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved