Lord of the Rings! Οι πιο cool τρόποι για να κάνεις layering στα δαχτυλίδια το 2022

Αν προσθέσεις και ένα ιδιαίτερο βερνίκι τότε θα τους τρελάνεις όλους…

 

Τα δαχτυλίδια είναι από τα πιο cool αξεσουάρ. Μπορούν πολύ απλά και γρήγορα να αναβαθμίσουν οποιαδήποτε εμφάνιση. Ευτυχώς για εμάς, η τάση θέλει τα δαχτυλίδια και φέτος φορεμένα πολλά μαζί.

Το layering είναι μια τάση που αξίζει να δοκιμάσεις, καθώς θα αναδείξει αμέσως το προσωπικό σου στυλ. Αρκεί φυσικά να ξέρεις πώς να συνδυάσεις τα δαχτυλίδια μεταξύ τους. Αν το παρακάνεις, τότε θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που είχες στο μυαλό σου. Σε περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις και εσύ να υιοθετήσεις αυτήν την τάση αλλά δεν ξέρεις πώς, τότε εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.



Οι βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις

Μπορεί να πιστεύεις ότι το layering στα δαχτυλίδια είναι εύκολο, όμως στην πορεία θα συνειδητοποιήσεις ότι είναι αρκετά «tricky». Και ποιο είναι το go-to source για να αντλήσεις έμπνευση; To Instagram dahh…

daxtylidia.jpg

Shopping time! Τα ωραιότερα χρυσά δαχτυλίδια για να κάνεις level up στις εμφανίσεις σου

https://www.instagram.com/p/Bzb4UpxBDSh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για να σου γλιτώσουμε πολύτιμο χρόνο, σκρολάραμε το feed των αγαπημένων μας fashionistas για να δούμε πώς φορούν τα κοσμήματά τους ώστε να μην περνούν με τίποτα απαρατήρητα! Από εκείνες κλέψαμε μερικές έξυπνες και εύκολες ιδέες, που θα αποκαλύψουμε σε εσένα στην gallery παρακάτω.

Είτε λοιπόν πρόκειται για κομμάτια που αφορούν πιο επίσημες περιστάσεις, είτε για πολύ μοντέρνα, με cool design, συνέχισε παρακάτω για να μάθεις 10 τρόπους που μπορείς να συνδυάσεις τα κοσμήματά σου μεταξύ τους.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @emilisindlev

Διαβάστε επίσης

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved