Η Olivia Rodrigo αποκάλυψε γιατί δυσκολεύτηκε στην ηχογράφηση του «Vampire»

Το «Vampire» ηχογραφήθηκε 20 φορές! 

Ένα νέο αστέρι έχει κάνει ήδη την εμφάνισή του στον κόσμο της μουσικής και αυτό δεν είναι άλλο από την Olivia Rodrigo, η οποία έχει την ικανότητα να «σου δίνει την ελευθερία να νιώθεις έντονα και χωρίς δεύτερες σκέψεις, κάτι που είναι πολύ απαραίτητο μετά από όσα έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια», όπως είχε πει στο BBC Culture η μουσικογράφος Rhian Daly.

Το δεύτερο άλμπουμ της Rodrigo, Guts, κυκλοφόρησε στις 8 Σεπτεμβρίου και βρίσκεται ήδη ανάμεσα στους most streamed pop δίσκους αυτής της χρονιάς.

Μία live γεύση από τις μουσικές δημιουργίες του άλμπουμ GUTS

Λίγο πριν ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία της, τον Φεβρουάριο του 2024, η Olivia Rodrigo και ο δημιουργικός συνεργάτης της Dan Nigro μας έδωσαν μια live γεύση από το δεύτερο άλμπουμ της σταρ, το οποίο έχει τον τίτλο GUTS.

Σε μία βραδιά που ονομάστηκε «An Evening With Olivia Rodrigo» το δίδυμο ανέβηκε στη σκηνή και μας έδωσε μία γεύση από τις μουσικές τους δημιουργίες.

Τα εμπόδια στην ηχογράφηση του Vampire

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς στο Theatre at the Ace Hotel στο Λος Άντζελες, η Olivia Rodrigo και ο Dan Nigro τραγούδησαν κομμάτια του GUTS, συμπεριλαμβανομένου του single «Vampire» και του αγαπημένου «All-American B*tch», ενώ έκαναν και μερικές σημαντικές αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο κοινό, όπως σημειώνει το The Hollywood Reporter, το δημιουργικό δίδυμο παραδέχτηκε ότι αντιμετώπισε κάποια εμπόδια κατά τη συγγραφή κάποιων τραγουδιών.

Για να το αντιμετωπίσουν αυτό, χρησιμοποίησαν την βοήθεια ενός βιβλίου το οποίο είχε θέμα τη διαδικασία σύνθεσης τραγουδιών του Αμερικανού τραγουδοποιού Robin Pecknold.

Η Rodrigo και ο Nigro μοιράστηκαν επίσης και άλλες λεπτομέρειες για τη δημιουργία του άλμπουμ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης - όπως το γεγονός ότι ηχογράφησαν το «Vampire» πάνω από 20 φορές με διαφορετικά BPM (beats per minute) για να πετύχουν το σωστό ρυθμό.

Αν είσαι fan της Olivia Rodrigo, μπορείς να παρακολουθήσεις ολόκληρη τη συζήτηση παρακάτω

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved