7 τάσεις που αγαπούν τα πιο fashionable κορίτσια της Generation Z

Κράτα σημειώσεις!

Η μόδα ανήκει στα κορίτσια της... Gen Z! Είναι σαφές ότι αυτή η γενιά καθορίζει πλέον τις τάσεις. Δες, για παράδειγμα, τη συνεργασία της 20χρονης Emma Chamberlain με τον οίκο Louis Vuitton. Για να μην αναφέρω και το γεγονός πως σχεδόν μόνη της οδήγησε στο comeback των κολάν καμπάνα, γνωστών και ως yoga pants.

https://www.instagram.com/p/CG0tbCHFUh-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παρομοίως, το vintage στυλ της 18χρονης τραγουδίστριας Olivia Rodrigo – ένα Moschino cardigan και μια matching φούστα, ένα Chanel κοστούμι από το 1995 (το οποίο φόρεσε σε επίσκεψή της στον Λευκό Οίκο) και το εκπληκτικό Roberto Cavalli φόρεμα (το οποίο απέτισε φόρο τιμής στην Britney Spears) - συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο.

techessories1.jpg

Τα techcessories είναι το πιο hot trend του 2022 - Γιατί μας έχουν ξετρελάνει

https://www.instagram.com/p/CRU9pq4rEKj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκτός από τις megastars, ωστόσο, μπορείς να παρατηρήσεις και το στυλ μερικών fashionable Gen Z κοριτσιών στο TikTok και το Instagram για να πάρεις ιδέες.



Τα κορίτσια της Gen Z δεν ψωνίζουν μόνο ό,τι είναι trendy. Οι επιλογές τους αντικατοπτρίζουν επίσης τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και τη διαχρονικότητα. Πολλές έλκονται από κομμάτια τα οποία μπορούν να φοράνε για πάντα.

Ποιες είναι λοιπόν οι μεγαλύτερες επιτυχίες των Gen Z κοριτσιών στο TikTok

Οποιοδήποτε item περιλαμβάνει tie-dye, τα αξεσουάρ από τη δεκαετία του ’90, τα matching sets, οι πλισέ φούστες, τα πλεκτά με fun prints, οτιδήποτε με cutouts και το anti-skinny τζιν παντελόνι. Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να μάθεις ακριβώς τι βρίσκεται στη wish list μιας πολύ στυλάτης κοπέλας που γεννήθηκε μετά από το 1998.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @edikted

Διαβάστε επίσης

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved